AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Škoda Auto 31. put generalni sponzor IIHF Svetskog prvenstva u hokeju na ledu

Škoda Auto 31. put generalni sponzor IIHF Svetskog prvenstva u hokeju na ledu

Škoda Auto je generalni sponzor IIHF Svetskog prvenstva u hokeju na ledu 31. put. Proizvođač automobila takođe će biti službeni pružalac mobilnosti za događaj koji će se održati u Češkoj Republici od 10. do 26. maja i isporučiće vozni park od 45 vozila...

Njega će činiti nove generacije modela Kodiaq i Superb Combi, kao i potpuno električni Enyaq Coupé RS. Ovi modeli, uz Enyaq Coupé Respectline, biće prikazani na dve lokacije održavanja prvenstva, u Pragu i Ostravi i u njihovoj okolini. Štaviše, Škoda Auto poziva navijače da testiraju svoje hokejaške veštine kroz razne aktivnosti, a istovremeno nudi prilike za digitalno uključivanje u iskustvo igre.


„Partnerstvo između IIHF Svetskog prvenstva u hokeju na ledu i Škoda Auto datira od 1993. godine, što ovogodišnji događaj čini posebnim za nas. Nakon devet godina, takmičenje se vraća u domovinu kompanije Škoda Auto. Poslednji turnir održan ovde 2015. privukao je rekordnu brojku od 741.000 navijača. Televizijska gledanost premašila je sve prethodne rekorde, s više od jedne milijarde gledalaca širom sveta. S obzirom na važnost i entuzijazam za nacionalni sport Češke Republike, radujemo se što ćemo navijačima pružiti nezaboravno iskustvo, uživo i digitalno.“ - Martin Jahn, član uprave Škoda Auto za prodaju i marketing.

Škoda Auto 31. put generalni sponzor IIHF Svetskog prvenstva u hokeju na ledu

Rekordno partnerstvo od 1993


Škoda Auto prvi put je podržala IIHF Svetsko prvenstvo u hokeju na ledu 1992. godine, u početku kao partner mobilnosti. Sledeće godine proizvođač je postao zvanično generalni sponzor turnira – i to je do danas. Češki proizvođač 31. put zaredom sponzoriše IIHF Svetsko prvenstvo u hokeju na ledu i time drži Ginisov svetski rekord za najduže glavno sponzorstvo u istoriji jednog sportskog svetskog prvenstva. Ovogodišnji turnir održava se od 10. do 26. maja u Pragu i Ostravi. Tokom svih utakmica, Škoda Auto će isticati svoj logo u centralnom krugu klizališta i predstavljati svoja vozila kako u arenama tako i na raznim lokacijama u blizini. Osim toga, proizvođač automobila će ponovo dodeliti trofej od kristalnog stakla koji je dizajnirao Škoda Design tim za najkorisnijem igrača prvenstva na ceremoniji zatvaranja 26. maja.


Brz sport, dinamična flota


Zahvaljujući šampionskoj floti, organizatori će imati na raspolaganju 45 Škoda vozila sa šampionskim dizajnom za vreme trajanja događaja, uključujući potpuno električni Enyaq Coupé RS, novu generaciju modela Kodiaq i Superb Combi. Osim toga, vozila će biti izložena na raznim lokacijama oko arena prvenstva, uključujući klizališta u Pragu i Ostravi.


Enyaq Coupé Respectline takođe će biti prikazan. Izuzetan dizajn ovog vozila, kako unutra, tako i spolja, slavi osnovne vrednosti Škoda Auto.


Doživite Svetsko prvenstvo sa Škoda Auto


Putem kampanje ‘Game On’, Škoda Auto poziva ljubitelje hokeja na ledu da učestvuju u uzbuđenju svetskog prvenstva. Proizvođač automobila postavio je posebne navijačke zone u oba grada domaćina, gde će posetioci imati priliku da usavrše svoje hokejaške veštine i uživaju u igrama s drugim navijačima. Osim toga, mogu da učestvuju u raznim Škoda takmičenjima kako bi osvojili originalne Škoda dresove i druge nagrade.


Škoda Auto je takođe ekskluzivni partner IIHF aplikacije, pružajući sveobuhvatna obaveštenja i detaljnu statistiku utakmica i turnira. Integrisana oznaka uživo u aplikaciji s upozorenjem o golu osigurava da ljubitelji hokeja na ledu mogu da prate svaku utakmicu u realnom vremenu s bilo kog mesta.


PR

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Dobro pozicionirani u odnosu na konkurenciju: Na brojnim najnovijim uporednim testovima, premium gume kompanije Hankook impresioniraju svojom udobnošću i sigurnošću, a prema pisanju specijalizovanih medija, pružaju i odličan odnos cene i performansi...

123456. . .1596
Renault Symbioz
Slika nedelje