AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Euro Sumar - Suzuki S-Cross i Vitara: plati i vozi

Euro Sumar -  Suzuki S-Cross i Vitara: plati i vozi

Nakon dužeg vremena, potencijalni kupci imaju priliku da sa lagera izaberu neke od verzija modela S-Cross ili Vitara i, odmah po završetku finansijskih formalnosti, odvezu svoj novi automobil...

Euro Sumar, uvoznik, prodavac i serviser Suzuki automobila i motocikala obezbedio je veću količinu modela S-Cross i Vitara s velikim izborom boja, pogonom na prednje ili sve točkove, ručnim ili automatskim menjačem i praktično svim dostupnim nivoima opreme. Iz kompanije takođe poručuju da će, ako se recimo dogodi da, uprkos takvoj ponudi, kupac želi neku drugu boju, traženi automobil dobiti najkasnije za mesec dana.

Euro Sumar -  Suzuki S-Cross i Vitara: plati i vozi

Inače, oba SUV-a imaju konkurentnu cenu, imajući u vidu snagu Boosterjet pogonskog sklopa od 129 KS iz benzinskog + 11 KS iz elektro-motora (isti sklop je u oba modela), ekonomičnost (zavisno od pogona i izbora prenosa, prosečna potrošnja se kreće od 4,6 do 6,5 litara benzina na 100 pređenih kilometara) i neuporedivo viši nivo serijske opreme u odnosu na konkurente.


Primera radi, S-Cross u osnovnom paketu opreme, između ostalog, ima multifunkcionalni putni računar (LCD od 4,2 inča), multimedijalni uređaj (sedam inča) sa četiri zvučnika, radiom i kamerom za praćenje kretanja unazad, adaptivni tempomat i limitator brzine, komande na upravljaču – audio i Bluetooth, ručni klima-uređaj, elektropodesive grejane spoljne retrovizore u boji vozila, tonirana stakla, zadnja svetla za maglu, LED kratka i duga svetla, LED dnevno i stop svetlo, elektro-podizače svih prozora, daljinsku centralnu bravu, sedam vazdušnih jastuka, radarski sistem podrške kočenju, ESP, ABS sa EBD funkcijom, TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima), Hill Hold (pomoć pri pokretanju vozila na uzbrdici), radarski sistem praćenja saobraćajne trake, BAS (pomoć pri naglom kočenju), alarm, sigurnosni cilindar brave, sistem uvlačenja pedala u slučaju sudara itd.

Euro Sumar -  Suzuki S-Cross i Vitara: plati i vozi

Cene Suzuki Vitare, zavisno od odabranog pogona, menjača, nivoa opreme i nemetalik, metalik ili SO Color boje, kreću se od 21.550 do 29.200 evra sa PDV-om, dok je za S-Cross potrebno od 22.250 do 30.700 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti). Kao i do sada, na raspolaganju su test automobili, pa potencijalni kupci mogu pre kupovine da se uvere u mogućnosti ovih modela.


Ovi, ali i drugi Suzuki modeli, kao i ponuda Moto-Morrini, Sym i Suzuki motocikala može se pogledati u salonu Euro Sumara u Beogradu, Vojislava Ilića 145 (niški autoput, isključenje za Konjarnik), dok se dodatne informacije mogu potražiti na adresi www.suzuki-srbija.rs.


PR

Novi član Dacia Dakar tima

Novi član Dacia Dakar tima

Dacia je i zvanično objavila da se Nasser Al-Attiyah pridružio njenom reli timu izdržljivosti. Pedesetdvogodišnji Al-Attiyah je dvostruki šampion FIA svetskog reli šampionata (WRC-2) i 19-struki pobednik FIA prvenstva u reliju Bliskog istoka (između 2003. i 2015.)...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje