AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

U susret 52. Međunarodnom autosalonu u Beogradu

U susret 52. Međunarodnom autosalonu u Beogradu

Britanska kompanija Sin Cars predstaviće jedan izuzetno atraktivan model na 52. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu – superautomobil „R1“. Tokom čitave manifestacije, od 20. do 29. marta, posetioci će „R1“ moći da vide na štandu Sat media grupe...

Predstavljanjem na Sajmu praktično se označava početak prodaje ovog modele na srpskom tržištu, pošto je automobil prvi put zvanično predstavljen početkom godine.

Odmah po završetku ove prestižne manifestacije „R1“ se seli u Centar NAVAK – Nacionalnu vozačku akademiju, u kojoj će na test danu neki ljubitelji automobila imati priliku i da provozaju ovaj izuzetni model.

U susret 52. Međunarodnom autosalonu u Beogradu

Pored ove specijalne atrakcije, SAT će na svom štandu na Salonu automobila izložiti i dve Formule Predator. Reč je o prvim funkcionalnim formulama koje će posle 30 godina biti dostupne vozačima u Srbiji. Automobilisti će posle Sajma moći da ih isprobaju u Centru NAVAK.


Beogradski sajam i Poslovno udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije su organizatori Međunarodnih manifestacija automotivne industrije. Najstarija zvanična međunarodna izložba drumskih vozila u ovom delu Evrope u tradicionalnom terminu po kalendaru međunarodne asocijacije OICA, svake godine okuplja vodeće svetske proizvođače vozila, delova i opreme. Uz to, učešće kompletne domaće automobilske i prateće industrije, kao i prisustvo tradicionalnih izlagača iz okruženja potvrđuju regionalni primat ove manifestacije.


Beogradski sajam PR

Agencija za bezbednost saobraćaja - Novosti

Agencija za bezbednost saobraćaja - Novosti

Agencija za bezbednost saobraćaja održala je juče sastanak radne grupe predstavnika proizvođača i ovlašćenih uvoznika vozila vrste M1 (putnička vozila koje imaju najviše devet sedišta uključujući i sedište za vozača, bez mesta za stajanje).

Rekordana Mercedes-Benz prodaja u februaru

Rekordana Mercedes-Benz prodaja u februaru

Mercedes-Benz nastavlja da niže uspehe. Kompanija iz Štutgarta isporučila je 120,270 vozila tokom februara, i postavila novi rekord povećanjem prodaje za 14.6% u odnosu na isti mesec prethodne godine...

Istinski atleta: Nova generacija Corse OPC

Istinski atleta: Nova generacija Corse OPC

Moćna, brza, performantna, po izuzetnoj ceni. Nova Opel Corsa OPC, sa 152 kW/207 ks ispod haube, kombinovanom potrošnjom od 7,5 l na 100 km i emisijom CO2 od 174 g/km i obimnom OPC opremom koštaće 24.395 evra (sa uključenim PDV-om u Nemačkoj)...

FIAT Automobili Srbija obeležava Dan žena

FIAT Automobili Srbija obeležava Dan žena

Kompanija FIAT Automobili Srbija (FAS) obeležila je predstojeći praznik, Međunarodni dan žena, svečanim uručivanjem donacije u vrednosti od 5.000 eura Centru za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Kragujevac, a prema izboru žena zaposlenih u ovoj kompaniji.

Toyota zauzima centralno mesto u Ženevi

Toyota zauzima centralno mesto u Ženevi

Za zaljubljenike u Toyotu, naš štand na 85. međunarodnom Sajmu automobila u Ženevi ima sve: nove modele, inovativnu tehnolgiju, trkačke automobile, pa čak i revolucionarni novi automobil koji emituje samo vodu!

Stiglo 117 Mazdi3 za javni sektor

Stiglo 117 Mazdi3 za javni sektor

Ukupno 117 Mazdi3 koje je Vlada Japana donirala javnom sektoru Republike Srbije stiglo je u Srbiju i priprema se za isporuku. Mazde3 sedan deo su ODA projekta, kojim japanska Vlada promoviše svoje ekološke tehnologije širom sveta u cilju unapređenja zaštite životne sredine.

Car of the Year 2015 je Volkswagen Passat!

Car of the Year 2015 je Volkswagen Passat!

Na autosalonu u Ženevi objavljen je pobednik prestižnog izbora za Automobil godine 2015 - Car of the Year 2015. U finalni izbor je ušlo sedam kandidata, a pobednik je Volkswagen Passat. Ni ove godine, u žiriju nije bilo novinara iz Srbije...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje