AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault Austral osvojio nagradu Autobest 2023.

Renault Austral osvojio nagradu Autobest 2023.

Žiri nagrade AUTOBEST, koji čine automobilski novinari iz 31 evropske zemlje, je dodelio Australu titulu „Best Buy Car of Europe 2023”. Nakon što je pre nekoliko nedelja uvršten među šest finalista, žiri je u Australu prepoznao automobil koji najbolje ispunjava zahteve evropskih kupaca...

Uz nagradu „Best Buy Car of Europe 2023”, Austral je u novembru osvojio i nagradu SMARTBEST 2023. Ova nagrada ujedno je i priznanje za izvrsnost multimedijalnog sistema openR link sa povezanim Google uslugama, zbog kojeg Austral važi za najpovezaniji automobil u Evropi.


TEHNOLOŠKI NAPREDAN, EFIKASAN I POVEZAN SUV ZA SVE!


Prodaja Australa u Španiji je krenula u novembru ove godine, da bi se zatim nastavila u Francuskoj. Reč je o punokrvnom C-SUV-u kojim Renault nastoji da ponovno osvoji C-segment. Austral je namenjen privatnim i poslovnim kupcima koji traže upečatljivo i prestižno vozilo.


Bogatom ponudom tehnologije, Austral se stavlja u službu svih korisnika: 32 napredna sistema za pomoć u vožnji*, sistem upravljanja svim točkovima 4CONTROL advanced, multimedijalni sistem openR link sa najboljim Google uslugama i aplikacijama i posebno efikasan potpuno hibridni motor E-TECH snage 200 KS, za beskompromisan užitak u vožnji.
*u zavisnosti od države.


Fabrice CAMBOLIVE, Renaultov operativni direktor: "Nagrada AUTOBEST za 2023. je veliko priznanje za sve Renaultove timove (dizajnere, inženjere, zaposlene u fabrici u Palensiji, prodajne timove i naše poslovne mreže) koji su radili na razvoju Australa. Ukupno 31 novinar iz žirija nagrade Autobest je u našem novom C-SUV-u prepoznao savršen spoj dva sveta: električno vozilo za gradsku vožnju i izuzetno efikasan hibridni motor sa kojim možete putovati dugo i pri tome se ne morate zaustavljati da biste ga napunili. S obzirom da je opremljen multimedijalnim sistemom openR link sa ugrađenim Google uslugama, Austral nudi najbolje usluge, mogućnosti za povezivanje i aplikacije, a vožnju pretvara u udobno i intuitivno iskustvo."


Dan Vardie, osnivač i predsednik organizacije AUTOBEST: "Ovogodišnji pobednik je predstavnik novog poglavlja brenda Renault. Reč je o najboljem proizvodu francuskog proizvođača automobila koji se odlikuje luksuznim detaljima, izuzetnim utiskom kvaliteta, vrhunskim voznim osobinama, impresivnim dizajnom i verovatno najboljim povezanim tehnologijama koje se danas mogu naći u automobilu. Njegova prednost je i potpuno hibridni motor E-TECH koji je prethodno osvojio nagradu TECHNOBEST. Od šest finalista ovogodišnjeg takmičenja, Austral je uspeo da zadivi većinu članova žirija Autobesta, koji je po broju zastupljenih zemalja najveća nezavisna automobiliska medijska organizacija u Evropi. I ne samo to – mnogi glasači su ga svrstali na prvo mesto! Osnažen Australovom pobedom i titulom „Best Buy Car of Europe in 2023”, Renault se u velikom stilu vraća na čelo konkurencije!"


PR

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje