AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ženeva 2016 - Toyota C-HR na prvim fotografijama

Ženeva 2016 - Toyota C-HR na prvim fotografijama

Mali SUV marke Toyota biće predstavljen za nekoliko dana, na međunarodnom autosalonu u Ženevi. Pred nama su prve zvanične fotografije modela C-HR. Već na osnovu prvih fotografije eksterijera, možemo zaključiti da će novi model izgledati veoma privlačno i prepoznatljivo na ulici...

Ženeva 2016 - Toyota C-HR na prvim fotografijama

Pogledajte: Test - Nova Toyota Auris 1.6 Valvematic.

 

Kada je Toyota predstavila koncept crossovera C-HR, nismo mogli pretpostaviti kako će izgledati serijski automobil. Finalni C-HR izgleda veoma atraktivno, jer je zadržao karakteristične linije koncepta. Ima dinamičan profil, sa masivnim C-stubom i atraktivnim svetlosnim grupama. 

Pogledajte: Testirali smo: Toyota Corolla 1.6 Valvematic.

 

U zadnjem delu dominantan detalj je veliki krovni spojler i svetla u obliku bumeranga. Prednji deo prati novi dizajnerski smer Toyote, sa izduženim svetlosnim grupama usmerenim ka centralnom logou. 

Ženeva 2016 - Toyota C-HR na prvim fotografijama

Pogledajte: Test: Toyota Verso 1.6 D-4D - Hvala BMW!

 

Toyota C-HR neće biti ni najpraktičniji ni najprostraniji mali crossover na tržištu, ali će sigurno biti jedan od stilski najinteresantnijih modela. Biće to direktni konkurent modelima kao što su Mazda CX-3. Za razliku od Mazde, novi Toyota C-HR biće dostupan sa hibridnom tehnologijom, ali za više detalja moraćemo da sačekamo autosalon u Ženevi.

 

Pogledajte: Test: Toyota GT86 - Koga je briga za konjske snage!


Toyota C-HR za svetsko tržište proizvodiće se u fabrici Toyote u Turskoj.


Automagazin.rs

Počela akcija

Počela akcija "Ispravno vozilo-bezbedno vozilo"

Proverite u AMSS besplatno tehničku ispravnost vozila!
Auto-moto savez Srbije (AMSS) u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Republike Srbije uz podršku Asocijacije tehničkih pregleda vozila, organizuje od 04. do 09. jula tradicionalnu bezbednosno preventivnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“.

Održana Balkanska MINIjada 2016.

Održana Balkanska MINIjada 2016.

Delta Motors, zvanični uvoznik i distributer MINI automobila, i ove godine je bilo jedan od glavnih pokrovitelja manifestacije Balkanska MINIjada koja je održana u Beogradu i na Srebrnom jezeru tokom proteklog vikenda (1-3 jul)...

Prefinjena Opelova oprema za putovanja

Prefinjena Opelova oprema za putovanja

“Kako, molim? Sve ovo treba da ponesemo sa sobom? Nemoguće!” Mnoge je strah već od same pomisli šta sve treba spakovati u automobil pre odlaska na porodični godišnji odmor. Sa individualnom Opelovom opremom, koja znači kraj takvom haosu, nema mesta strahu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje