AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ford Mondeo sa 5.000 evra nižom cenom!

Ford Mondeo sa 5.000 evra nižom cenom!

Nikad jeftinija velika Fordova limuzina – pod tim motom Grand Motors i mreža ovlašćenih prodavaca od 1. avgusta nude retku mogućnost da se ograničena količina Mondea kupi po specijalnoj, za oko 5.000 evra nižoj ceni...

U verziji sa četvora vrata, EcoBoost benzinskim motorom najnovije tehnologije (sa Euro 6 sertifikatom) od 1,5 litara sa 118 kW/160 KS (240 Nm maksimalnog obrtnog momenta), šestostepenim ručnim menjačem i osnovnim paketom opreme Trend, taj automobil sada može da se kupi za 16.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti), sa svim dažbinama.

 

Pogledajte: Vozili smo - Novi Ford Mondeo 2015, naši prvi utisci (FOTO).


Mondeo sa ovom akcijskom cenom prosečno troši samo 5,9 litara benzina na 100 km, od 0 do 100 km/h ubrzava za 9,3 sekunde, a postiže maksimalnu brzinu od 217 k/h.


Moćna pogonska grupa, visok komfor – i za vozača i za saputnike, kao i napredna bezbednosna tehnologija preporučuju ga ne samo za porodične prevoze, već i kao vrlo poželjnu poslovnu limuzinu.

 

Pogledajte: Testirali smo - Ford Focus RS (FOTO+VIDEO).


Sa dugačkog spiska Trend opreme koja je ugrađena u verziju sa velikim popustom, Grand Motors, generalni uvoznik, prodavac i serviser Fordovih automobila i lakih komercijalnih vozila, izdvaja nekoliko najmarkantnijih „stavki“: Start - Stop sistem; dvozonski automatski klima-uređaj (uključuje ventilacione otvore u zadnjem delu vozila); prednje i bočne vazdušne jastuke za vozača i suvozača, vazdušne zavese za prednja i zadnja sedišta, vazdušni jastuk za kolena vozača; disk kočnice na sva četiri točka s elektronskim „asistentima“ (ABS+EBD+EBL), elektronski program za kontrolu stabilnosti; pomoć pri kretanju uzbrdo; kožom obloženo kolo upravljača (sa električnom servo asistencijom) podesivo po visini i dubini i kožom obložena ručica menjača; elektro pomična, grejana spoljna ogledala u boji vozila; prednja sedišta podesiva u četiri pravca sa lumbalnom podrškom; tempomat sa funkcijom ograničenja brzine; putni kompjuter; tonirana stakla; audio sistem sa osam zvučnika; električna parkirna („ručna“) kočnica; My Key programabilni ključ; projektorski halogeni farovi sa ručnom nivelacijom, halogenim dnevnim svetlima i svetlima za maglu sa zakretanjem itd.


PR

BMW Grupa najavljuje sledeći korak u strategiji elektrifikacije

BMW Grupa najavljuje sledeći korak u strategiji elektrifikacije

Elektrifikacija je jedan od strateških pravaca korporativne strategije BMW Grupe NUMBER ONE > NEXT. Kompanija je objavila da će svi brendovi i serije ubuduće moći da se elektrifikuju, potpuno električnim ili plug-in hibrid pogonskim sklopom koji će biti ponuđeni pored opcije motora sa unutrašnjim sagorevanjem.

Ford Kuga već za 16.990 evra

Ford Kuga već za 16.990 evra

Onima koji priželjkuju da voze jedan od najmodernijih SUV modela na našem tržištu – Ford Kugu nove generacije, Grand Motors i mreža ovlašćenih prodavaca nude retku priliku da od 1. do 31. avgusta dve verzije tog sve popularnijeg vozila nabave po zaista povoljnim cenama - nižim za oko 2.000 evra.

Otvoren BMW Store u Porto Montenegru

Otvoren BMW Store u Porto Montenegru

Na najluksuznijoj lokaciji na crnogorskom primorju, u okviru kompleksa “Regent Pool Club Residence” u Porto Montenegru, svečano je otvoren poseban BMW prodajni salon pod nazivom “BMW Store”.

Konačno imamo pametnog ležećeg policajca (VIDEO)

Konačno imamo pametnog ležećeg policajca (VIDEO)

Brza vožnja je društveni problem svugde u svetu. Vozači ignorišu činjenicu, da su ograničenja maksimalne brzine uvedena sa debelim razlogom i veoma često jure kroz naseljene oblasti. U Meksiku su pronašli zanimljivo rešenje...

Renault Symbioz
Slika nedelje