AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Adriatic Motors osvojio prestižnu nagradu za razvoj brenda u Srbiji

Adriatic Motors osvojio prestižnu nagradu za razvoj brenda u Srbiji

Na nedavno završenoj regionalnoj konferenciji distributera automobilskog brenda Hyundai, održanoj u Dubrovniku, Adriatic Motors je osvojio prestižnu nagradu koju Hyundai Motor Company dodeljuje za najveća dostignuća u oblasti razvoja brenda...

Slavcu Habiču, generalnom direktoru Adriatic Motorsa, nagradu je uručio gospodin Simon Jeoung, generalni direktor Hyundai kancelarije za CIS i Istočnu Evropu.


Nedavnim uvođenjem najnovijih standarda brenda u oblasti spoljnog i unutrašnjeg korporativnog obeležavanja Hyundai centra u Beogradu kao i standarda usluge u prodaji i postprodaji, svrstali su Adriatic Motors u vodeće distributere Hyundai brenda u regionu.

Hyundai u Srbiji spada među prvih 5 brendova po prodaji sa tržišnim udelom od oko 8%, dok je najveći držni udeo od 9,1% za poslednjih 25 godina koliko brend postoji na tržištu Srbije ostvaren 2014. godine.

Adriatic Motors osvojio prestižnu nagradu za razvoj brenda u Srbiji

Kompanija Hyundai Motor Group, raspolaže inovativnom poslovnom strukturom sposobnom da zaokruži čitav proizvodni sistem od čelika do gotovih automobila. Angažovanjem osam fabrika širom sveta i sedam dizajnersko - tehničkih centara širom sveta, u 2015. godini prodato je 4,96 miliona vozila globalno. Hyundai Motor Company nastavlja svoj razvoj kako bi poboljšala proizvodni line up lokalizovanom proizvodnjom modela u nastojanju da ojača svoju vodeću poziciju u razvoju nove tehnologije, započevši prvi svetski pogon masovne proizvodnje vozila sa motorima na vodonik, posebno kada je u pitanju model Tucson.


PR

Ford Kuga već za 16.990 evra

Ford Kuga već za 16.990 evra

Onima koji priželjkuju da voze jedan od najmodernijih SUV modela na našem tržištu – Ford Kugu nove generacije, Grand Motors i mreža ovlašćenih prodavaca nude retku priliku da od 1. do 31. avgusta dve verzije tog sve popularnijeg vozila nabave po zaista povoljnim cenama - nižim za oko 2.000 evra.

Otvoren BMW Store u Porto Montenegru

Otvoren BMW Store u Porto Montenegru

Na najluksuznijoj lokaciji na crnogorskom primorju, u okviru kompleksa “Regent Pool Club Residence” u Porto Montenegru, svečano je otvoren poseban BMW prodajni salon pod nazivom “BMW Store”.

Konačno imamo pametnog ležećeg policajca (VIDEO)

Konačno imamo pametnog ležećeg policajca (VIDEO)

Brza vožnja je društveni problem svugde u svetu. Vozači ignorišu činjenicu, da su ograničenja maksimalne brzine uvedena sa debelim razlogom i veoma često jure kroz naseljene oblasti. U Meksiku su pronašli zanimljivo rešenje...

Opel Astra – najprodavaniji automobil u Srbiji

Opel Astra – najprodavaniji automobil u Srbiji

Nova Opel Astra je još jednom potvrdila da je nosilac prodaje i tradicionalni bestseler ovog nemačkog proizvođača. Velika popularnost koju ovaj automobil uživa vidljiva je i kroz rezultate koji govore da je u junu sa 129 prodatih jedinica Opel Astra najprodavaniji automobil na srpskom tržištu u svim segmentima...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje