AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Jedan od retkih automobila na domaćem tržištu koji se može preuzeti odmah po okončanju finansijskih formalnosti. Informacija koja se, poslednjih meseci, zaista retko čuje na ovim prostorima - „plati i vozi automobil“, stiže iz Euro Sumara, ovlašćenog uvoznika i servisera Suzuki automobila i motocikala...

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Model Vitara sa najvišim, Exclusiv paketom opreme, automatskim menjačem i pogonom na svim točovima, dostupna je za isporuku odmah, po početnoj ceni od 26.350 evra (u dinarskoj protivvrednosti) sa PDV-om. Količina je ograničena, pa je izlišno i napominjati da potencijalni kupci moraju biti brzi ukoliko žele da postanu vlasnici ovog automobila.

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Podsećamo da je ovaj model opremljen štedljivim boosterjet „blagim“ hibridnim pogonskim sklopom: benzinskim motorom zapremine 1.373 kubna centimetra, snage 127 „konja“ i elektromotorom od 13 KS. Na 100 pređenih kilometara u proseku troši svega 4,9 litara goriva, a ovoj Vitari omogućava maksimalnu brzinu od 190 km/h. ALLGRIP pogon ove verzije (na svim točkovima) nudi mogućnost izbora četiri moda: AUTO, SPORT, SNOW, LOCK. Tip tronic funkcija automatskog menjača, sa komandama na upravljaču, omogućava i ručnu promenu stepena prenosa.

Euro Sumar - Suzuki Vitara odmah po uplati

Inače, paket opreme Exclusiv, između ostalog, čine aluminijumski naplaci (hrom/crne), led dnevna svetla, automatsko uključivanje/isključivanje oborenih i dugih svetala, led stop svetla, sedišta i kolo upravljača presvučeni kožom, senzor za kišu, elektro podesivi grejani spoljni retrovizori, komande na upravljaču (audio, bluetooth, tempomat i limitator brzine), multifunkcionalni putni računar (LCD u boji od 4,2 inča), elektro-podizači prednjih i zadnjih prozora, automatski jednozonski klima-uređaj, deljiva zadnja klupa, sedam vazdušnih jastuka, radarski sistem podrške pri kočenju i praćenju saobraćajne trake, detekcija saobraćajnih znakova, ESP, ABS sa EBD funkcijom, TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima), Hill hold (pomoć pri pokretanju vozila na uzbrdici), Hill descent (pomoć pri spuštanju nizbrdo), BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), detekcija vozila u mrtvom uglu u vožnji i prilikom isparkiravanja, imobilajzer, alarm, blokada motora, auto Stop/Start sistem, multimedijalni uređaj sa ekranom osetljivim na dodir, navigacija sa mapama Evrope, kamera za vožnju unazad, parking senzori napred i nazad, panoramski krovni prozor (elektro-podesiv) itd.

 


Početna verzija ovog automobila u nemetalik boji košta 26.350 evra (u dinarskoj protivvrednosti), u metalik boji 26.800, a za varijantu SO Color (dvobojnu) potrebno je 27.200 evra sa PDV-om.

Garancija je standardna: tri godine ili 100.000 km, zavisno od toga šta pre nastupi, dodatnih pet godina ili 160.000 km garancije za motor i vitalne delove motora koji se podmazuju, dok je garancija za bateriju pet godina ili 100.000 km. Odobrava se i 12 godina garancije na limariju, a iz Euro Sumara podsećaju da svi vlasnici novih Suzukija, tokom garantnog roka, imaju na raspolaganju i 24-časovnu servisnu asistenciju na putevima u Srbiji.


PR

MG4 Electric - hit model sa svih pet EuroNCAP zvezdica za bezbednost

MG4 Electric - hit model sa svih pet EuroNCAP zvezdica za bezbednost

U prva tri meseca ove godine MG4, prvi potpuno električni automobil kompanije MG Motor Europe, sa isporučenih više od 5.200 primeraka, bio je drugi najprodavaniji potpuno električni model u Velikoj Britaniji, s tendencijom da do kraja godine po popularnosti bude u samom vrhu u ovoj kategoriji putničkih vozila...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje