AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Časopis Auto Bild proglasio Hankook proizvođačem godine za 2021. u kategoriji pneumatika za sve sezone

Časopis Auto Bild proglasio Hankook proizvođačem godine za 2021. u kategoriji pneumatika za sve sezone

Zahvaljujući svojoj liniji pneumatika za sve sezone, proizvođač pneumatika Hankook je proglašen najboljim proizvođačem od strane vodećeg evropskog časopisa o automobilima, Auto Bild...

Asortiman modela za sve sezone Hankook Kinergy 4S 2 uspeo je da pobedi na svakom relevantnom testiranju proizvoda koje sprovode najobuhvatniji evropski mediji o automobilima. Jedan od najvažnijih faktora odgovoran za ovaj uspeh je veoma visok stepen sigurnosti u svim vremenskim uslovima na testovima.


Proizvođač vrhunskih pneumatika Hankook je proglašen „Proizvođačem godine za 2021" od strane grupe Auto Bild u kategoriji testiranja pneumatika za sve sezone, čime je još jednom dokazao da njegovi premijum modeli za sve sezone poseduju visoke performanse. Urednici su doneli ovu odluku na osnovu rezultata sa prethodnih testova koje su sproveli Auto Bild i partnerski časopisi u 2021. Model Kinergy 4S 2 X, koji je osvojio prvo mesto na testu velikih SUV pneumatika za sve sezone koje organizuje Auto Bild Allrad, kao i Kinergy 4S 2, koji je zauzeo treće mesto na testu superpneumatika za sve sezone, zajedno su doprineli celokupnom ovogodišnjem plasmanu.


„Više od 20 godina nudimo svojim kupcima inovativne pneumatike visokih performansi za sve sezone, zbog čega bi se moglo reći da smo jedan od glavnih pionira u ovoj kategoriji proizvoda. Zbog toga mi je izuzetno drago što nas je časopis Auto Bild nagradio titulom proizvođača godine. Rezultati na nezavisnim testovima su pokazali da naša porodica Kinergy 4S nudi svestrane modele na koje se kupci mogu osloniti", izjavio je Sanghon Li, predsednik kompanije Hankook Tire Europe.


Kao SUV pneumatik za sve sezone, Kinergy 4S 2 je izuzetno svestran, jer kombinuje specifične karakteristike letnjih i zimskih pneumatika bez pada performansi u zavisnosti od temperature. Ujedno nudi visoku pouzdanost u mokrim, suvim i snežnim uslovima. Urednici nemačkog časopisa o automobilima Auto Bild Allrad proglasili su Hankook Kinergy 4S 2 X ovogodišnjim pobednikom na testiranju pneumatika za sve sezone. Svoju odluku su zaključili sledećim rečima: „Zaista postoji! Taj jedan pneumatik koji će vam pružiti bezbednost u svim vremenskim uslovima. Hankook pneumatik koji je pobedio na testu predstavlja izvanredan kompromis", (10/2021).


Suvišno je reći da verzija modela Kinergy 4S 2 za putnička vozila takođe nudi visok stepen pouzdanosti u mokrim, suvim i snežnim uslovima, što je moguće zahvaljujući direkcionoj šari. Zaporni blokovi u vidu slova V uvek pružaju izvanrednu stabilnost pri vožnji. Njih dopunjuju dva izuzetno široka, dvostepena glavna žleba za drenažu, koji omogućavaju oticanje vode sa strane čak i kod obilnih kiša. Sistem drenaže tako sprečava akvaplaning. Osim toga, omogućava efikasno izbacivanje bljuzgavice iz šara. Ova svojstva podržava smesa gazećeg sloja izrađena od veoma obogaćenog silikon-polimera. Jedan od razloga zbog koga ovaj materijal nudi tako dobro prianjanje u mokrim uslovima je visok sadržaj prirodnih ulja i smola.


PR

LG i SoundHound zajedno za još bolje glasovne tehnologije

LG i SoundHound zajedno za još bolje glasovne tehnologije

Kompanija LG Electronics (LG) potpisala je sporazum sa kompanijom SoundHound, poznatoj po razvoju glasovne veštačke inteligencije. Glavni cilj je zajednički razvoj napredne glasovne AI tehnologije, za sledeću generaciju sistema za informisanje i zabavu u vozilima...

Auto-moto savez Srbije i JP “Pošta Srbije” ozvaničili saradnju

Auto-moto savez Srbije i JP “Pošta Srbije” ozvaničili saradnju

U cilju podsticanja i unapređenja organizacionih i poslovnih procesa, generalni sekretar AMSS, Milan Nikolić, i v.d. direktora JP „Pošta Srbije“, Zoran Đorđević, potpisali su u prostorijama Auto-moto saveza Srbije Ugovor, kojim je utvrđeno postojanje zajedničkog interesa u oblasti poslovno tehničke saradnje...

123456. . .1547
Hyundai Ioniq 6 (2023)
Slika nedelje