AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Nissan Qashqai - Otkriven izgled prednjeg dela

Novi Nissan Qashqai - Otkriven izgled prednjeg dela

Druga generacija modela Nissan Qashqai svetlost dana ugledaće u četvrtak, 7. novembra. Kao što je to uobičejeno, da bi se održala pažnja javnosti, na internetu se pojavila i prva fotografija, koja nam u potpunosti otkriva izgled prednjeg dela automobila...

Pogledajte vest: Nissan Qashqai (2014) - Zvanične špijunske fotografije i video.

 

Novi Qashqai dobio je upečatljivije stilske detalje prednjeg dela automobila, koji izgleda agresivnije i dinamičnije nego prethodnik. Glavni motiv je tradicionalna trodelna maska hladnjaka, sa prepoznatljivim hromiranim lukom u sredini. Linije na "haubi" imaju izgled slova U.

Prva fotografija delimično nam otkriva i izgled "huabe" i prednjeg branika, a detalji na spoljnim retrovizorima otkrivaju nam to, da će i nova generacija modela Qashqai imati sistem sa četiri parking kamere, koji je debitovao u aktuelnoj generaciji.

 

Pogledajte vest: Sajam automobila u Frankfurtu 2013 - Nissan predstavlja novi X-Trail.

Ponudu motora činiće tri agregata: benzinski 1.2 DIG-T/85 kW i turbodizeli 1.5 dCi/81 kW a 1.6 dCi/96 kW. Više detalja Nissan će objaviti tokom svetske premijere, u četvrtak u Londonu.

Automagazin.rs

Povratak legendarnih boja za sve Porsche modele

Povratak legendarnih boja za sve Porsche modele

Svojom novom,  Paint to Sample i Paint to Sample Plus opcijom, Porsche Exclusive manufaktura proširuje svoju specijalnu ponudu boja karoserije za sve modele. Fokus je na dostupnosti klasičnih Porsche boja, koje su postale prepoznatljive tokom godina...

Velika zimska servisna akcija kompanije AC Brajić

Velika zimska servisna akcija kompanije AC Brajić

Pred nama je još jedna zima koja sa sobom donosi izazove kao što su niske temperature, sneg i mraz. Preventivno delovanje spasiće vas brige, neprijatnih situacija, komplikacija i što je najvažnije značajno će povećati, kako vašu, tako i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju..

Mercedes-Benz C-Class All-Terrain (2022)
Slika nedelje