AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

MOL Serbia instalirala prvu sanitarnu stanicu za kampere

MOL Serbia instalirala prvu sanitarnu stanicu za kampere

MOL Serbia benzinska stanica Batrovci 2, koja se nalazi odmah nakon graničnog prelaza Batrovci-Bajakovo u smeru Hrvatska-Srbija, prva je i jedina benzinska stanica na auto-putu E 70 na kojoj je kamperistima omogućeno da pripreme svoja vozila za dugu vožnju...

Ugradnjom sanitarne stanice –Dock Stop MOL Serbia se upisala na evropsku kampersku mapu ovom jedinstvenom uslugom.


„Podaci Turističke organizacije Srbije pokazuju da je tokom 2017. godine Srbiju posetilo skoro 6.000 kamperista. Procene udruženja kamperista je da je taj broj i trostruko veći. Nepostojanje sanitarnih stanica koje će im omogućiti snabdevanje strujom, vodom i omogućiti da isprazne otpadne vode su razlozi zbog kojih Srbija nije prvi izbor kamperista prilikom planiranja ruta za putovanja. Na taj izazov smo odgovorili postavljanjem sanitarne stanice na benzinskoj stanici Batrovci 2, koja se nalazi na ulazu u Srbiju iz pravca Hrvatske. Želeli smo da, na ovaj način, damo i svoj doprinos razvoju kamperskog turizma za koji Srbija ima velikog potencijala“, izjavila je Nataša Vukšić, direktor Maloprodaje MOL Serbia.

MOL Serbia instalirala prvu sanitarnu stanicu za kampere

Sanitarna stanica – Dock Stop kamperistima omogućava da dopune vozila čistom vodom, strujom, ali i isprazne sanitarne tankove. Na jednom mestu očekuju ih utičnice za struju 16A, slavine za čistu vodu, prihvat za pražnjenje crnog i sivog tanka sa ispiračem i LED osvetljenje za bolju vidljivost. Posebnu pogodnost omogućavaju posebno izdvojena parking mesta namenjena kamperistima, kao i postojanje Fresh Corner restorana u kojem mogu da se osveže uz ponudu domaće kuhinje, popiju kafu vrhunskog kvaliteta i koriste besplatan wi-fi.


PR

Toyota besplatno ustupa patente za elektrifikaciju vozila

Toyota besplatno ustupa patente za elektrifikaciju vozila

Imajući na umu količinu vremena, novca i resursa potrebnih za razvoj održive mobilnosti radi suzbijanja rasta štetnih emisija i nastavka korišćenja trenutno dostupne tehnologije, Toyota Motor Corporation (Toyota) danas je objavila dve mere u vezi sa svojim patentima i tehničkim znanjem radi dalje promocije sve šire upotrebe elektrikovanih vozila. 

Putujte bezbedno sa Opelovim automobilima i vanovima

Putujte bezbedno sa Opelovim automobilima i vanovima

Idete u brda ili na plažu? Bez obzira na destinaciju tokom dolazećih praznika i godišnjih odmora, automobili, vanovi i SUV modeli iz Opela - Grandland X, Combo Life, Astra Sports Tourer, Insignia Sports Tourer i nova Zafira Life – imaju jednu zajedničku stvar: mnoštvo prostora i komfor za putnike i njihov prtljag...

Posle 54. Međunarodnog salona automobila

Posle 54. Međunarodnog salona automobila

Po zatvaranju kapija 54. Međunarodnog salona automobila i 13. Međunarodnog sajma motocikala, skutera, kvadova i opreme "Motopassion", zadovoljstvo učinjenim i prikazanim iskazali su i organizatori, i poslovni partneri, i izlagači i drugi komercijalni učesnici, i privrednici, uvoznici i distributeri, i gosti i posetioci.

"Kad pijem, ne vozim“ na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Asocijacija automobilskih novinara Srbije i Apatinska pivara okviru kampanje „Kad pijem, ne vozim“, i ove godine tradicionalno su za sve posetioce  54. Međunarodnog salona automobila  pripremili aktivacije koje doprinose podizanju svesti vozača o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.

Žig garancije

Žig garancije "Zaštićen potrošač" za uvoznika Suzuki automobila i motocikala

Na prigodnoj svečanosti na štandu Suzuki automobila na 54. Međunarodnom salonu automobila, koji se do 31. marta održava u Beogradu, predstavniku kompanije Suro Sumar, ovlašćenom uvozniku, prodavcu i serviseru Suzuki automobila i motocikala, uručen je žig garancije „Zaštićeni potrošač“, koji četvrtu godinu zaredom dodeljuje Republička unija potrošača...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje