AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Citroen SUV gama - izađite van grada i krenite u avanturu

Citroen SUV gama - izađite van grada i krenite u avanturu

Ne tražite izgovore, nego krenite na vikend ili putovanje koje ste oduvek želeli. Najbolji prijatelji za takvu odluku neka vam budu Citroën SUV modeli C3 Aircross i novi C5 Aircross. Na odlazak u avanturu pratiće vas udobnost, stil i dominacija...

Citroën C3 Aircross SUV ima sve atribute snažnog SUV-a: povišeni klirens, podignuti položaj vozača i putnika, prednji i zadnji spojler, velike točkove i proširena krila. Razlikuje se neverovatnom mogućnošću personalizacije sa 90 kombinacija boja spolja i 5 različitih unutrašnjih uređenja.
 
 
Nosilac programa Citroën Advanced Comfort®, novi C5 Aircross SUV odlikuju udobnost i prostranost, a Citroën-ovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima i sedišta Advanced Comfort zajedno predstavljaju neprevaziđeni kvalitet filtriranja neravnina u vožnji. Nudi i jedinstvenu modularnost sa 3 nezavisna, klizna i preklapajuća zadnja sedišta, kao i najveću zapreminu prtljažnika do 720 litara.

Kompanija Avtonova KAB obezbedila je sjajne akcijske cene i posebne uslove finansiranja za kupovinu na kredit ili preko lizinga. Test vožnje ovih vrhunskih SUV modela mogu da se zakažu u kompletnoj dilerskoj mreži, a zainteresovani treba da požure jer su količine ograničene. Sve dodatne informacije mogu da se nađu na sajtu www.citroen.rs i na oficijelnim Citroën drustvenim mrežama. 
 
Otkrijte nove horizonte i krenite u avanturu u komfornom režimu sa Citroën SUV modelima C3 i C5 Aircross. Iskoristite akcijske cene i sjajne uslove finansiranja, a zatim odaberite destinacije i jednom rečju - uživajte!
 

Citroen SUV gama - izađite van grada i krenite u avanturu

PR

Emisija CO2 niža za do 19 procenata: Najefikasnija Astra ikada

Emisija CO2 niža za do 19 procenata: Najefikasnija Astra ikada

Zahvaljujući odličnoj aerodinamici kao i visoko efikasnim novim motorima i menjačima, nova generacija Opel Astre postavlja standarde za efikasnost i nisku emisiju štetnih gasova. U poređenju sa prethodnim modelom, emisija CO2 je smanjena za do 19 procenata, što Astru stavlja na vrh klase kompaktnih automobila.

Metalik ljubičasta će biti boja budućnosti za evropske automobile

Metalik ljubičasta će biti boja budućnosti za evropske automobile

„ACT/9”, izveštaj o završnim automobilskim premazima za 2019/20. godinu, predstavlja potrebu za oblikovanjem budućnosti sa aktivnim stavom. Analizom tehnoloških trendova i društvenih promena, dizajneri iz BASF-ovog Sektora premaza pretočili su ovu potrebu u kolekciju budućih inspiracija za automobilske premaze...

Prva luksuzna jahta s oznakom Lexusa - LY 650 LUXURY YACHT

Prva luksuzna jahta s oznakom Lexusa - LY 650 LUXURY YACHT

Lexus se sprema da klizi po vodi s prvom jahtom sopstvene proizvodnje koja nosi oznaku LY 650. Noseći najsavremeniji izraz Lexus dizajnerskog jezika, L-finese, primenjen izvan sveta automobila, proizvodnja LY 650 nastavlja tamo gde je zapanjujući koncept Lexus Sport Yacht stao.

Kia XCeed - novi urbani krosover

Kia XCeed - novi urbani krosover

SUV-ovska kabina i prostranost u kompaktnijem obliku Kia XCeed je novi urbani krosover iz Kije, koji kombinuje praktičnost sportskog terenca sa sportskim karakterom i upravljivošću hečbeka...

Audi A5 Avant (2025)
Slika nedelje