AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Češki milijarder na autoputu u Nemačkoj postigao brzinu od 417 km/h! (VIDEO)

Češki milijarder na autoputu u Nemačkoj postigao brzinu od 417 km/h! (VIDEO)

Jedan video snimak prošle nedelje je podigao veliku pažnju javnosti. On pokazuje češkog milijardera koji na nemačkom aututu A2 postiže maksimalnu brzinu od preko 400 km/h...

Češki milijarder Radim Passer obožava skupocene sportske automobile. Nedavno je na YouTube objavljen jedan video snimak, na kojem Passer vozi svoj skupoceni Bugatti Chiron. Na deonici autoputa A2, između Berlina i Hannovera, on je uspeo da zabeleži maksimalnu brzinu od 417 km/h.


"Mnogo ljudi nas je zamolilo da podelimo nemontiran snimak kamere iz automobila. Nadamo se, da ćete uživati u vožnji - ovoga puta iz drugačije perspektive." - napisao je Passer u opisu video snimka. Trominutni snimak pokazuje i GPS podatke.


Zanimljivo je, da je milijarder ovaj video snimio u julu 2021. godine. Za ovu vožnju izabrao jedno nedeljno jutro i optimalne vremenske uslove.


VIDEO:Automagazin.rs

Škoda Fabiia Monte Carlo - dinamičnost u svom najčistijem obliku

Škoda Fabiia Monte Carlo - dinamičnost u svom najčistijem obliku

Lansiranjem najnovije varijante Monte Carlo, Škoda upotpunjuje svoju novu, četvrtu generaciju modela Fabia. Slavno ime koje je Škoda prvobitno uvela isključivo za model Fabia simbolizuje sportski stil života od 2011. godine, a sve u znak sećanja na brojne pobede brenda na legendarnom reliju...

Hyundai Ioniq 6 (2023)
Slika nedelje