AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Kia Cee‘d II: Nove fotografije

Kia Cee‘d II: Nove fotografije

Kompanija Kia je objavila nove fotografije druge generacije modela Cee’d, koji će do prvih kupaca stići u proleće tekuće godine. Hatchback sa petoro vrata se oslanja na izraženije forme: veća maska hladnjaka i prednje svetlosne grupe koje zadiru duboko u bokove automobila...

Kia Cee‘d II: Nove fotografije

Kia je istakla da novi Cee'd, koji će se proizvoditi u češkoj Žilini, planira da uvede na tršte u drugom kvartalu tekuće godine. Tehnika automobila će biti slična sa onom u drugoj generaciji modela Hyundai i30. To znači da će imati unapređeno zadnje multi-link oslanjanje, poreklom iz i40, šestostepeni manuelni i automatski menjač i moderne motoe: turbodizel 1.6 CRDi (66, 81 i 94 kW), benzinac sa sistemom direktnog ubrizgavanja goriva u cilindar 1.6 GDI (99 kW) i slabiji benzinski motori 1.6 CVVT (88 kW) i 1.4 CVVT (73 kW).

Novi Kia cee’d spaja stil sportskog kupea sa prostranošću i praktičnošću 5-vratnog hatchbacka. Drska spoljašnjost, koju najviše karakterišu prema gore potegnuti farovi, hromom oivičeni okviri prozora i mišićaste linije, odmah privlači brojne poglede.

Kia Cee‘d II: Nove fotografije

Atraktivan eksterijer dopunjuju ergonomski, prema vozaču blago okrenuti centralni deo armature i kvalitetni materijali u unutrašnjosti. Novi cee’d je tehnički savremen predstavnik Kije u C klasi, a između ostalog ga krase i višestruko nagrađeni dizajn i revolucionarna 7-godišnja garancija.

Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje