AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Češki milijarder na autoputu u Nemačkoj postigao brzinu od 417 km/h! (VIDEO)

Češki milijarder na autoputu u Nemačkoj postigao brzinu od 417 km/h! (VIDEO)

Jedan video snimak prošle nedelje je podigao veliku pažnju javnosti. On pokazuje češkog milijardera koji na nemačkom aututu A2 postiže maksimalnu brzinu od preko 400 km/h...

Češki milijarder Radim Passer obožava skupocene sportske automobile. Nedavno je na YouTube objavljen jedan video snimak, na kojem Passer vozi svoj skupoceni Bugatti Chiron. Na deonici autoputa A2, između Berlina i Hannovera, on je uspeo da zabeleži maksimalnu brzinu od 417 km/h.


"Mnogo ljudi nas je zamolilo da podelimo nemontiran snimak kamere iz automobila. Nadamo se, da ćete uživati u vožnji - ovoga puta iz drugačije perspektive." - napisao je Passer u opisu video snimka. Trominutni snimak pokazuje i GPS podatke.


Zanimljivo je, da je milijarder ovaj video snimio u julu 2021. godine. Za ovu vožnju izabrao jedno nedeljno jutro i optimalne vremenske uslove.


VIDEO:Automagazin.rs

Porsche Srbija i Crna Gora na Eco BG Car Show

Porsche Srbija i Crna Gora na Eco BG Car Show

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora je za posetioce ovogodišnje izložbe automobila, ECO BG Car Show, pripremila čak sedam potpuno električnih automobila Volkswagen grupacije, koja ima jasan put ka CO2 neutralnosti...

123456. . .1540
Rally Croatia 2022 - Kalle Rovanpera
Slika nedelje