AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

David Beckham imao udes u Audiju RS6 - prve fotografije

David Beckham imao udes u Audiju RS6 - prve fotografije

Pre nekoliko dana, zvezda engleskog fudbala David Beckham i njegov najstariji sin Brooklyn, preživali su tešku saobraćajnu nesreću u Londonu. Vozač automobila koji je u tom trenutku bio iza njih, objavio je prvu fotografiju havarisanih vozila sa "lica mesta"...

Pogledajte vest: Poljski vozač prepolovio svoj Audi S8.... i preživeo + FOTO.

 

Incident se dogodio u subotu, nakon što je David sačekao svog sina Brooklyna, koji je u dresu "mladog tima" Arsenala igrao utakmicu protiv Brightona. Incident se dogodio nedaleko od fudbalskog kampa London Colney - Hertfordshire. 

Pogledajte vest: Ovakav udes još niste videli (FOTO).

 

Beckamov Audi RS6 udario je u Mitsubishi Colt CZC, u kojem su bile majka i ćerka. Na fotografijama možemo videti, da je udarac bio veoma snažan i da je Mitsubishi praktično uništen, one su prevezene u bolnicu sa lakšim povredama. David je pretrpeo lakšu povredu ramena, dok je njegov sin nepovređen. 

David Beckham imao udes u Audiju RS6 - prve fotografije

Pogledajte vest: Novi Audi RS6 - Do stotke za 3,9 s!

 

Audi RS6 pretrpeo je oštećenja na prednjoj desnoj strani automobila, dok je prednji deo Mitsubishi Colta CZC (kabriolet) praktično uništen.


Izvor: www.dailymail.co.uk

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Dobro pozicionirani u odnosu na konkurenciju: Na brojnim najnovijim uporednim testovima, premium gume kompanije Hankook impresioniraju svojom udobnošću i sigurnošću, a prema pisanju specijalizovanih medija, pružaju i odličan odnos cene i performansi...

123456. . .1596
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje