AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

BG Car Show 2014 - Dacia nudi beskamatni kredit i 7-godišnju garanciju

BG Car Show 2014 - Dacia nudi beskamatni kredit i 7-godišnju garanciju

Na manifestaciji BG Car Show 2014, Dacia je izložila svoje najnovije modele, koji su kupcima dostupni po veoma atraktivnim cenama, kao i uslovima finansiranja. Dacia u Srbiji kupcima nudi beskamatni kredit i sedmogodišnju garanciju...

BG Car Show 2014 - Dacia nudi beskamatni kredit i 7-godišnju garanciju

Pogledajte Testirali smo: Dacia Sandero 0.9 TCe.

 

Najveću pažnju posetilaca privlače novi Duster i novi Sandero, koji su zajedno sa modelom Logan predstavljeni u posebnim limitiranim serijama pod nazivom LIFE. Cela limitirana serija vezana je sa saradnji sa Gorskom službom spašavanja, sa kojom Dacia već određeno vreme ima partnerstvo.

Modeli u seriji LIFE dostupni su po specijalnim paketima opreme i posebnim cenama. Model Sandero Life 1.2 16V košta 8.100 evra sa carinskim troškovima i PDV-om, a automobil se može pohvaliti odličnom opremom, koja podrazumeva ABS, ESP, 4 vazdušna jastuka, klima uređajem, radio CD MP3 uređajem... Pod identičnim uslovima i ceni dostupan je i model Logan.

 

Pogledajte Dacia Duster 2014 stigao u Srbiju: Prvi utisci + FOTO.


Dacia Duster Life 1.6 16V 4x2 dostupna je po ceni od 11.800 evra sa carinskim troškovima i PDV-om.

BG Car Show 2014 - Dacia nudi beskamatni kredit i 7-godišnju garanciju

Drugi deo štanda posvećen je takozvanim "biznis kupcima", gde su izložena dva modela: klasično dostavno vozilo Dokker Van i drugo kombinovano vozilo koje se registruje za pet putnika, a u isto vreme ima mogućnosti teretnog vozila.

 

Pogledajte Testirali smo: Dacia Dokker 1.2 TCe 115.


Na štandu Dacije možemo videti i da je poseban akcenat stavljen na garancije. Svi kupci koji se odluče na Dacia finansiranje, dobiće na poklon produženu garanciju od 7 godina ili 100.000 kilometara (važi do ispunjenja prvog od dva navedena uslova).

Kamata od 0% se odnosi na kredit do 5.000 evra. Za one koji se odluče na duži period finansiranja, pripremljene su atraktivne kamatne stope od 2,99 % za finansiranje na četiri godine, 4,49% na pet godina i 5,99 % na šest godina.

 

Više informacija, pogledajte na www.dacia.rs.

Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje