AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Shell benzinska stanica u Srbiji!

Nova Shell benzinska stanica u Srbiji!

Kompanija Coral SRB DOO Beograd, vlasnik licence brenda Shell u Srbiji, nastavlja dinamično širenje u regionu otvaranjem pete benzinske stanice...

Nova benzinska stanica kompanije se nalazi u Novom Sadu, tačnije u Partizanskoj ulici, dok u Bulevaru patrijarha Pavla, već izvesno vreme posluje prva Shell benzinska stanica u tom gradu.
U Srbiji ukupno postoje još tri benzinske stanice od 2018. godine - preciznije, jedna na autoputu E-70 u blizini naselja Adaševci, druga u ulici Jurija Gagarina 40B na Novom Beogradu i treća benzinska stanica u ulici Vladike Nikolaja u Valjevu.


Sve Shell benzinske stanice su stekle poverenje potrošača visokim kvalitetom proizvoda i usluga koje svakodnevno nude svim potrošačima.


Istovremeno, kompanija Coral SRB DOO Beograd u svom planu ima otvaranje još šest benzinskih pumpi koje će početi sa radom do kraja godine olakšavajući na taj način potrošačima da gde god se nalaze uvek lako pronađu brend Shell.


Nova benzinska stanica će u svojoj ponudi imati čitavu paletu vrhunskih Shell goriva i usluga. Tačnije, biće dostupna različita goriva iz porodice V-Power, benzin Shell V-Power sa 98 oktana i dizel gorivo Shell V-Power Diesel. Takođe, benzinska stanica je opremljena da prihvata kartice Euroshell i UTA za međunarodne i domaće klijente kao i Taxi kartice, program namenjen profesionalnim taksistima putem koga mogu da ostvare popust prilikom svakog snabdevanja gorivima V-Power.

Nova Shell benzinska stanica u Srbiji!

Takođe, postoji Deli to Go odeljak sa velikom ponudom kafe i užina, dok je za pranje automobila u ponudi Jet Wash.


Erik Mano, Country Manager kompanije Coral Srbija je izjavio: „Vrlo sam srećan što se brend Shell dinamično širi na tržištu u Srbiji. Naše benzinske stanice su dizajnirane po najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti, uvek vođene ponudom celovitih rešenja za vozače, poštovanjem potrošača i društvenom odgovornošću. Nudimo vrhunska Shell goriva uz niz drugih inovativnih usluga koje su uvek potrošačima na usluzi. Cilj kompanije je da nastavi sa širenjem mreže novih benzinskih pumpi na centralnim lokacijama putem kojih će biti u mogućnosti da efikasno i brzo usluži klijente širom zemlje.“


Posetite i Vi danas jednu od pet Shell benzinskih pumpi i upoznajte vrhunsku tehnologiju goriva kao i uslugu visokog kvaliteta koju nudi brend Shell.


PR

Kia EV9 finalista izbora za Evropski auto godine 2024.

Kia EV9 finalista izbora za Evropski auto godine 2024.

Kia EV9 se plasirao u finalni krug izbora za Evropski auto 2024. godine (engl. COTY). Potpuno električni SUV je prvo bio na širem spisku od 28 novih modela predstavljenih ove godine, a sada ga je žiri koji čini 59 članova iz 22 zemlje smestio među sedam najboljih...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje