AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Essen Motor Show 2016 - Liberty Walk

Essen Motor Show 2016 - Liberty Walk

Na Essen Motor Show 2016, najvećoj evropskoj smotri modifikovanih automobila, nastupaju najprestižnije tjunerske kompanije, kao što su Brabus, Startech, Schnitzer, Lorinser... U hali 2, nastupila je japanska kompanija Liberty Walk, koja je zasenila mnoga poznata imena iz sveta tuninga...

Essen Motor Show 2016 - Liberty Walk

Za model Lamborghini Aventador, cena kompletnog bodykit-a iznosi oko 40 000 dolara. Na ovu cenu, naravno, treba dodati i vrednost specijalnih podešavajućih amortizera i izmene u unutrašnjosti. 

 

Pogledajte fotogaleriju: Essen Motor Show 2016.

 

Na štandu Liberty Walk, u hali 2 sajma u Essenu, predstavljeni su ultimativni modeli, kao što su Lamborghini Aventador, Lamborghini Huracan, Ferrari 458, Nissn GTR i Mini John Cooper Works. 

Essen Motor Show 2016 - Liberty Walk

 Posebna atrakcija na štandu Liberty Walk sigurno je Ferrari 458, kojeg krasi specijalna folija, a poseban utisak ostavljaju uglovi točkova, jer je automobil opremljen specijalnim posešavajućim amortizerima. Japanski "tjuner" u ponudi ima i modifikovane izduvne sisteme.

 

Odlikuju ih agresivni widebody paketi, neobične folije i sportsko oslanjanje. Spojleri automobila su samo nekoliko milimetara od tla. 

Essen Motor Show 2016 - Liberty Walk

Štand kompanije Liberty Walk uvek privlači veliku pažnju posetilaca. Wataru Kato, predsednik ove kompanije, preko Automagazin.rs pozdravlja sve ljubitelje tuninga u Srbiji.


Pogledajte fotografije: Liberty Walk na Essen Motor Show 2016

 

Tekst i foto: Goran Sarić

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Svetska premijera nove Toyote GR Yaris

Nova Toyota GR Yaris imala je svetsku premijeru na Salonu automobila Tokio 2024, uz predstavljanje brojnih tehničkih, dizajnerskih i konstrukcionih poboljšanja koja obećavaju još bolje iskustvo sportske vožnje...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje