AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Šok za kandidata u autoškoli - jelen je skočio na haubu u sred bela dana (VIDEO)

Šok za kandidata u autoškoli - jelen je skočio na haubu u sred bela dana (VIDEO)

Obuka za polaganje vozačkog ispita je za mnoge buduće vozače stresna i naporna. Zamislite novajliju za volanom, kome se u toku vožnje iznenada na haubi automobila pojavi jelen...

Ovo je zaista neočkivano. I to u sred bela dana, na prometnoj raskrsnici u gradu. "Srećom, nikome se ništa loše nije dogodilo. A, moglo je da se dogodi, jer je jelen bio težak." - izjavio je instruktor u autoškoli za poljski regionalni dnevnik. Incident se dogodio u poljskom mestu Bielsko-Biała.

Ono što je dobro, jeste da ni jelen nije povređen, jer je nastavio da trči. Kasnije je uz pomoć policije i lovačkog udruženja sproveden u šumu.

Čini se, da je automobil prošao nešto gore od lepe životinje. Oštećena su svetla, vetrobransko staklo i prednja vrata.


Koristimo priliku da vas upozorimo, da je u jesenjim mesecima pojava divljači na putevima značajno učestalija, a samim tim je veća verovatnoća da dođe do kontakta između životinje i automobila. Naravno, ovo se pre svega odnosi na vožnju kroz šumu ili nenaseljena područja. Ovakve situacije su zaista neočekivane.

VIDEO 1:


VIDEO 2:


Automagazin.rs

COTY 2024: poznato 7 finalista

COTY 2024: poznato 7 finalista

Iako je udeo električnih automobila u prodaji novih automobila u Evropi dostiže manje od 15 % tržišta, na listi finalista za COTY 2024 ne nalazi se nijedan model koji ne može da radi na baterije. I prvi put se automobil poreklom iz Kine nalazi na ovoj prestižnoj listi...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje