AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi prodajno-servisni centar Nissan u Kragujevcu

Novi prodajno-servisni centar Nissan u Kragujevcu

Kragujevac – Kompanija Nikom Cars proširila je svoju ponudu vozila i otvorila novi prodajno-servisni centar marke Nissan na adresi Industrijska 20 u Kragujevcu u četvrtak 6 juna...

Nikom Cars je nastao kao ćerka kompanije Nikom koja iza sebe ima preko 28 godina poslovanja i preko 130 zaposlenih i posluje na tri lokacije.

Nikom Cars će u savremeno uređenom prodajnom salonu površine 200m2 predstaviti najnovija vozila marke Nissan dok brigu o održavanju, popravci vozila i prodaji rezervnih delova vodiće stručni tim servisera u radionici površine 150m².

Novi prodajno-servisni centar Nissan u Kragujevcu

Nissan salon je opremljen u skladu sa najvišim standardima i prilagođen savremenom kupcu. Unapređenja koja u Nissan salone donosi “new retail concept” praćena su sveobuhvatnim promenama u digitalnom okruženju i dodatnoj vrednosti za kupce. Fokus na dizajn, interaktivnost i tehnologiju utiče na poboljšanje iskustva kupovine.

Brojnim zvanicama obratio se direktor kompanije Nikom Cars gospodin Nikola Nikolić koji se zahvalio kompaniji  Renault Nissan Srbija na poverenju i naglasio kapacitet i prednosti novog Nissan prodajno-servisnog centra opremljenog prema najvišim standardima kvaliteta i usluge. “Uz predanost i konstantno usavršavanje, pružićemo korisnicima vrhunsku uslugu tokom celokupnog prodajnog i post-prodajnog procesa”.

Zvanicama se takođe obratio i direktor prodaje i marketinga Nissan Adriatic regije godspodin Marjan Murn koji je tom prilikom izjavio kako je Nissan sada još bogatiji sa novim distributerom koji će kupcima olakšati kupovinu i servis Nissan vozila sada i u južnom delu Srbije.

Gospodin Marjan Murn dodaje da “otvaranje novog distributivnog centra za Nissan znači i jačanje pozicije Nissan marke na srpskom tržištu, što je u skladu sa dugoročnom vizijom marke Nissan da postane najpoželjnija azijska marka u Evropi”.  Zaključno sa ovim, gospodin Marijan Murn poželeo je Nikom Cars-u uspešnu prodaju vozila i rezervinh delova.

PR

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Četiri nagrade What Car? za Kiju

Kia je na dodeli nagrada za automobil godine revije What Car? za 2024. godinu osvojila četiri nagrade, uključujući pobedu u dve glavne kategorije za Kia Sportage i Kia EV6...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje