AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

NASCAR - ekskluzivno na kanalima Sport Kluba

NASCAR - ekskluzivno na kanalima Sport Kluba

Nascar se u velikom stilu vraća na male ekrane. Od ove godine, ekskluzivno na Sport klubu ćete moći da pratite ovu spektakularnu seriju trka. Ako ste do sada gledali Nascar, nije vam potrebna najava, ako niste, onda obavezno pogledajte...

Ovi automobili idu do 400 kilometara na sat, a razlika u odnosu na ostale sportove je da ne zavisi sve od vas. Vozač jednostavno može da upadne u lančani sudar i sve se dešava previše brzo da bi stigao da ga izbegne.

Po podacima američkih istraživačkih agencija, ovaj sport je treći najgledaniji u Sjedinjenim Državama posle američkog fudbala i bejzbola. A ubedljivo najpoznatija od svih trka je Dejtona 500, koju ćete moći da pratite u nedelju od 19 sati, na SK4.

 

Prvo izdanje ove trke održano je 1959. a tradicija je gotovo ravna onoj u Indijanapolisu. Dejl Ernhart Junior je prošle sezone pobedio na ovoj trci. To je pomalo čudna životna ironija, pošto je njegov legendarni otac izgubio život u jednoj teškoj nesreći upravo na ovoj stazi.


United Media Production PR

Put je sada online: Bosch čini parkiranje jednostavnijim i praktičnijim

Put je sada online: Bosch čini parkiranje jednostavnijim i praktičnijim

Potraga za slobodnim mestom za parkiranje u gradskim središtima i javnim garažama svakodnevna je obaveza vozača koja kida živce i troši vreme. No, ubrzo to možda više neće biti tako. Bosch je razvio rešenja za izradu karata sa slobodnim parking mestima u stvarnom vremenu uz pomoć bežičnih senzora ugrađenih u trotoar.

Hyundai Tucson nove generacije pomera granice

Hyundai Tucson nove generacije pomera granice

Najnoviji SUV Hyundai model predstavlja značajan korak napred. "Hyundai Motor ima velike ambicije za brend u Evropi. Potpuno novi Tucson je hrabar, nov model automobila i naš brend ambasador koji oživljava tvrdnju da novi način razmišljanja, stvara nove mogućnosti.

Citroën Car Outlet - akcija za najbrže

Citroën Car Outlet - akcija za najbrže

Danas je počela prodajna akcija za vozila sa lagera u kompaniji Avtonova KAB, ekskluzivnom uvozniku Citroën vozila za Srbiju i Crnu Goru. Veoma dobra i raznovrsna ponuda Citroën vozila može se videti na sajtu kompanije...

Novi Audi R8 - laserska svetla uz doplatu

Novi Audi R8 - laserska svetla uz doplatu

Zvezda Audija na međunarodnom autosalonu u Ženevi biće nova generacija modela R8. Pred nama je prva oficijelna fotografija, kao i kratko saopštenje iz Ingolstadta. Šta nam to donosi novi R8?

Kia u Ženevi predstavlja koncept Sportspace

Kia u Ženevi predstavlja koncept Sportspace

Kia Motors će 3.marta na salonu automobila u Ženevi predstaviti inovativni koncept SPORTSPACE.SPORTSPACE, koji je stvoren za duge vožnje, osmišljen je za brza putovanja sa maksimalnim komforom i minimalnim stresom, a u skladu sa tradicijom grand tourera i vikend izleta...

Renault Symbioz
Slika nedelje