AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

TOYOTA na dohvat ruke!

TOYOTA na dohvat ruke!

Toyota je na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji, na štandu u areni hale 1 Beogradskog sajma,  izložila aktuelnu ponudu modela na tržištu Srbije. Pored  aktuelnih modela, tu su i prilagođeni paketi opreme i atraktivni finansijski uslovi za kupovinu...

TOYOTA na dohvat ruke!

U toku prošle godine lansirani su nova generacija modela Aygo i redizajnirani Yaris, koji su i zvezde ovogodišnjeg štanda. Izložena su dva Aygo modela: Aygo x-play i specijalno izdanje Aygo x-cite u narandžastoj boji. Yaris je predstavljen u verzijama opreme Sol, Sol panoramic, Sport Plus.

 

Toyotinu ponudu modela u C segmentu predstavljaju Auris i Auris Touring Sports, a legendarana Corolla je zastupljena sa dva izložbena modela, u paketima opreme Terra i Style. Model Toyota Corolla 1,6 Valvematic u paketu opreme Terra, koji sada uključuje i aluminijumske naplatke, košta 14.490 evra.

Sajamski eksponati uključuju Avensis 2.0 D-4D Elegant, Verso 1.6 D-4D Style, kao i ponudu terenaca, Rav4, Land Cruiser i Hilux.


Specijalna sajamska ponuda “Toyota na dohvat ruke” osim posebnih cena za modele Yaris i Corolla, uključuje Toyota finansiranje sa 0% kamate za modele Yaris, Corolla, Auris, Rav4 i Verso.


Na konferenciji za novinare, novi direktor Toyota Srbije, Miladin Vrbaški, izjavio je: „ Od početka prodaje prvog hibridnog Priusa 1997. godine, Toyota je prodala preko 7,3 miliona hibridnih vozila u svetu. To je daleko više nego bilo koji drugi proizvođač automobila, što Toyotu postavlja za neprikosnovenog lidera u postizanju cilja ka održivoj mobilnosti. Danas smo u Srbiji na korak od isporuke ukupno 33 vozila na hibridni pogon koja će u narednom periodu prevoziti predstavnike vlasti. Iako je to samo manji deo ukupne donacije Vlade Japana, ipak se radi o vozilima koja svojim performansama i ekološkim karakteristikama šalju jasnu poruku o neophodnosti podsticaja za širu upotrebu ovakvih vrhunskih, čistih tehnologija.„


U skladu sa tim, poseban segment štanda “I love Hybrid” predstavljaju dva izložena hibridna modela, Prius i Yaris hibrid, u specijalnom izdanju opreme Black&Red. Prius je najprodavaniji hibridni model u svetu, a Yaris hibrid čini trećinu svih prodatih Yarisa u Evropi.


Toyota Srbija PR

Hyundai Auto predstavio novi i20

Hyundai Auto predstavio novi i20

Oslanjajući se na dosadašnji uspeh svog popularnog modela i20 , Hyundai je odlučio da predstavi svog naslednika u B segmentu auto tržišta, a rezultat ove ideje je javnosti prezentiran tokom sajma automobila  u Parizu.

U Beogradu premijerno prikazan novi model Volvo-a XC90 (FOTO)

U Beogradu premijerno prikazan novi model Volvo-a XC90 (FOTO)

Mada se njegovi modeli neće pojaviti pod kupolama Beogradskog sajma, ljubitelji ove marke i znatiželjnici ipak nisu ostali uskraćeni za potpuni doživljaj novih Volvo automobila, jer je trenutni hit - XC90 -premijerno izložen u neobičnom ambijentu Mikser House, u Karađorđevoj ulici u Beogradu.

AK Kole - otvoren prodajni salon za brendove Jeep, Alfa Romeo i Abarth

AK Kole - otvoren prodajni salon za brendove Jeep, Alfa Romeo i Abarth

Auto kuća Kole, ovlašćeni diler i serviser vozila grupacije Fiat Chrysler Automobiles (FCA), svečano je otvorila novi , redizajnirani, prodajno servisni salon, koji će osim dosadašnjih Fiati Fiat Professional programa, od danas na istoj lokaciji u unapređenom prostoru u ponudi imati i brendove Jeep, Alfa Romeo i Abarth.

Sofisticirani svakodnevni atleta: Nova Opel Corsa Turbo sa 150ks

Sofisticirani svakodnevni atleta: Nova Opel Corsa Turbo sa 150ks

Ovaj mali agregat je perfektan za ljubitelje kultivisanog minimalizma – 110 kW/150 ks Corsa 1.4 Turbo. Novi četvorocilindarski agregat u petoj generaciji Corse obezbeđuje superiorne vozne performanse: 220 Nm maksimalnog obrtnog momenta, 8,9 sekundi za sprint od 0 do 100 km/h i maksimalna brzina od 207 km/h govore za sebe.

Sajamska akcija u Hit Autu

Sajamska akcija u Hit Autu

Do kraja marta, odnosno u vreme održavanja 52. Međunarodnog salona automobila u Beogradu, HIT Auto, ovlašćeni diler za prodaju i servisiranje Renault, Dacia i Nissan vozila, nudi posebne pogodnosti za kupovinu nekih modela iz programa Renault i Dacia – po specijalnim, sniženim cenama i uz mogućnost finansiranja do 8.000 evra...

Opel Movano dobio je maksimalne ocene u DEKRA-inoj opštoj analizi

Opel Movano dobio je maksimalne ocene u DEKRA-inoj opštoj analizi

Opel Movano na pravom putu: druga generacija Movana ne samo da se odlikuje multifunkcionalnošću i novim motorima, već je takođe prvoklasna u smislu pouzdanosti. DEKRA izveštaj o polovnim automobilima 2015., imenovao je Movano vodećim modelom u klasi transportera, sa indeksom od 81,6, ostavivši na taj način konkurenciju za sobom.

Ford automobili sa nula posto kamate

Ford automobili sa nula posto kamate

Od 16. marta Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Fordovih putničkih i lakih komercijalnih vozila nudi jedinstvene, na domaćem tržištu trenutno najpovoljnije uslove finansiranja kupovine novih automobila, a u skladu sa aktuelnim ekonomskim momentom.

Renault Symbioz
Slika nedelje