AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

„The Wave“ – novi dizajn Toyotinog sajamskog štanda

 „The Wave“ – novi dizajn Toyotinog sajamskog štanda

Toyota će na ovogodišnjem Sajmu automobila u Ženevi predstaviti svoj novi globalni dizajn štanda. Prvobitni koncept dizajna 'The Wave' ('talas') štanda je pronašao inspiraciju u japanskoj umetnosti oblikovanja papira - 'Origami'...

Iako je u osnovi veoma jednostavan, oblik definiše serija dinamičnih linija koje štandu daju snagu i živost, ali u isto vreme i toplinu i prisnost.

Zasnovan na ovom konceptu, novi štand u Ženevi ima naprednu trodimenzionalnu arhitekturu koja se u potpunosti razlikuje od tipičnog sajamskog štanda na koji su posetioci navikli - zbog toga intrigira i privlači ljude da istraže i saznaju više o Toyoti.

Zahvaljujući ovom novom dizajnu štanda, kupci širom sveta će moći da uživaju u ujednačenom doživljaju brenda. U isto vreme, Toyota poštuje svoje principe i želi da prilagodi ovo rešenje regionalnim zahtevima, pa će stoga svaki region imati mogućnost da prilagodi dizajn štanda svojim potrebama.

Toyota

Već 30.000 porudžbina za novu Astru

Već 30.000 porudžbina za novu Astru

Opel je bio u centru pažnje na 66. Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu sa svetskom premijerom nove generacije Astre, koja se odigrala upravo danas. Ova premijera ujedno označava početak nove ere za kompaniju...

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Na obe lokacije, u ulici Kralja Milana, juče od 12 do 15 časova, i u ulici Milentija Popovića od 16 do 19 časova, Auris će se transformisati, i pokazati da je jednako lep i u drugoj boji, i jednako zabavan u novom, originalnom izdanju!

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Modernizovani Porsche 911 izgibio je svoj atmosferski motor, čije mesto je zauzeo manji turbo motor. Agregat ima šest cilindara, zapreminu od 3 litra i opremljen je sa dva turbopunjača. Da li je izgubio karakter?

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

Jaguar Land Rover grupa će u Frankfurtu prikazati nove i uzbudljive modele, a osim toga, javnost će premijerno upoznati i sa najnovijim tehnologijama. Na najvećem štandu do sada, Jaguar Land Rover izlaže čak 19 vozila iz svog portfolija...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje