AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Chevrolet-u uručena nagrada SPORTBEST

Chevrolet-u uručena nagrada SPORTBEST

Francuski takmičarski vozač Ivan Miler je primio SPORTBEST nagradu za 2012. godinu u ime bivšeg Chevrolet tima na Svetskom šampionatu trkačkih vozila (WTCC) na specijalnoj ceremoniji koja je održana sinoć u Atini...

Kompanija Chevrolet Europe je odabrana da primi ovu nagradu u decembru od strane AUTOBEST-a, žirija vodećih automobilskih novinara iz 15 zemalja centralne i istočne Evrope.

„Do sada smo obraćali pažnju na mlade talentovane vozače koji dolaze iz našeg regiona. Novim pristupom, uzećemo u obzir veće područje, kao i napore koje auto-industrija ulaže u motor-sport“, rekao je predsednik AUTOBEST žirija, g-din Ilija Seliktar. „Chevrolet je u relativno kratkom periodu uspeo da pređe put od nepostojanja do toga da postane broj jedan u ovom sportu. Svi mi verujemo da Chevy tim zaslužuje ne samo našu nagradu već i aplauz svih ljubitelja motor-sporta“, dodao je Seliktar.

„Oduševljeni smo što smo dobili tako prestižnu nagradu od strane AUTOBEST žirija“, rekao je Vidžej Ijer, direktor sektora komunikacija u kompaniji Chevrolet i Cadillac u Evropi. „U ime našeg globanog Chevrolet tima, želim da se zahvalim našim vozačima i svima u RML za izvanredan posao koji su uradili, za posvećenost i duh iskazan tokom osam godina našeg partnerstva i pristustva u WTCC šampionatu“, dodao je Ijer.


Chevrolet je treći put za redom 2012. godine osvojio trofeje za najboljeg vozača i za najboljeg proizvođača Svetskog šampionata, i to je bila kruna osmogodišnjeg putovanja ovog brenda u WTCC. Ivan Miler je osvojio šampionat 2010. i 2011. godine, a  Rob Haf je bio na pobedničkom postolju 2012.

Chevrolet

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Na obe lokacije, u ulici Kralja Milana, juče od 12 do 15 časova, i u ulici Milentija Popovića od 16 do 19 časova, Auris će se transformisati, i pokazati da je jednako lep i u drugoj boji, i jednako zabavan u novom, originalnom izdanju!

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Modernizovani Porsche 911 izgibio je svoj atmosferski motor, čije mesto je zauzeo manji turbo motor. Agregat ima šest cilindara, zapreminu od 3 litra i opremljen je sa dva turbopunjača. Da li je izgubio karakter?

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

Jaguar Land Rover grupa će u Frankfurtu prikazati nove i uzbudljive modele, a osim toga, javnost će premijerno upoznati i sa najnovijim tehnologijama. Na najvećem štandu do sada, Jaguar Land Rover izlaže čak 19 vozila iz svog portfolija...

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

Svetska premijera Infiniti-ja Q30, prvog premijum aktiv kompkatnog modela japanskog proizvođača biće održana na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje