AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Mitsubishi predstavlja unapređeni ASX u New Yorku

Mitsubishi predstavlja unapređeni ASX u New Yorku

Sa oko 210.000 prodatih automobila od uzlaska na tržište 2010, uključujujući i 110.000 komada prodatih u Evropi i Rusiji, ASX* dokazano predstavlja globalni uspeh Mitsubishi Motors Korporacije (MMC), kao i najbolju implementaciju MMC programa Globalne arhitekture...

Gradeći na ovako čvrstim osnovama, Mitsubishi Motors će danas imati svetsku premijeru osveženog kompaktnog crossovera na Međunarodnom salonu automobila u Njujorku 2012. Najnoviji sportski ASX u prednjem delu preoblikovan je u malo mekše linije čineći postepenu transformaciju Mitsubishijevog dizajnerskog jezika i vizuelnog identiteta prema “Čvrsto- sigurno- jednostavno” više inženjerskom izgledu.

Uz to, i zadnji branik je osvežen kako bi se uklopio u prednji redizajnirani izgled, dok su 18’’ aluminijumske felne predstavljene na svim američkim modelima automobila.

*”RVR” u Japanu / “Outlander Sport” u Severnoj Americi

Za američko tržište uvedene su sledeće novine, pored ostalog:

• Novi materijali u unutrašnjosti
• Novi hromirani detalji na prednjim vratima
• Nova centralna konzola
• Kontrola svih točkova (AWC), pritiskom na dugme, umesto dosadašnjeg obrtanja dugmeta
• Promenjeno zadnje multi-link vešanje,radi lakšeg rukovanja i kontrole


Na evropskom tržištu naći će se na jesen 2012. Ovaj revolucionarni ASX biće dostupan sa svim sadašnjim pogonskim agregatima, uključujući i nedavno predstavljeni 127 g/km 116 ks 1.8 D.D, varijanta MMC-vog poznatog 4N1 čistog dizel motora sa nižom emisijom gasova.

Detaljna specifikacija evropske verzije kasnije će biti predstavljena kada se bude približio termin izlaska na tržište.

Inoto

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Priča o novom Aurisu se nastavlja!

Na obe lokacije, u ulici Kralja Milana, juče od 12 do 15 časova, i u ulici Milentija Popovića od 16 do 19 časova, Auris će se transformisati, i pokazati da je jednako lep i u drugoj boji, i jednako zabavan u novom, originalnom izdanju!

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Poslušajte zvuk modernizovanog Porsche 911

Modernizovani Porsche 911 izgibio je svoj atmosferski motor, čije mesto je zauzeo manji turbo motor. Agregat ima šest cilindara, zapreminu od 3 litra i opremljen je sa dva turbopunjača. Da li je izgubio karakter?

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

IAA Frankfurt 2015 - Jaguar i Land Rover

Jaguar Land Rover grupa će u Frankfurtu prikazati nove i uzbudljive modele, a osim toga, javnost će premijerno upoznati i sa najnovijim tehnologijama. Na najvećem štandu do sada, Jaguar Land Rover izlaže čak 19 vozila iz svog portfolija...

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

IAA Frankfurt 2015 - Infiniti Q30

Svetska premijera Infiniti-ja Q30, prvog premijum aktiv kompkatnog modela japanskog proizvođača biće održana na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje