AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Mazda proizvela više od 3 miliona vozila sa Skyactiv tehnologijom

Mazda proizvela više od 3 miliona vozila sa Skyactiv tehnologijom

Prošlo je već četiri godine otkada je Mazda pokrenula proizvodnju automobila sa novom tehnologijom pod nazivom Skyactiv. Nedavno je japanska kompanija proslavila veliki jubilej - tri miliona proizvedenih modela sa Skyactiv tehnologijom...

Pogledajte: Test - Mazda6 Wagon CD175 AWD AT Revolution TOP.

 

Prvi model koji je razvijen sa Skyactiv tehnologijom bio je crossover CX-5, a danas apsolutno svi modeli u ponudi ovog proizvođača mogu se pohvaliti Skyactivom, uključujući i najnoviji SUV sa oznakom CX-9.

Pogledajte: Testirali smo - Mazda3 Sport G165 Revolution.

 

Statistika je već krajem meseca novembra prošle godine (2015-e) pokazala tri miliona i pedeset hiljada proizvedenih primeraka. Mazda očekuje, da će u bliskoj budućnosti brojke još brže rasti, jer će u Sjedinjenim Američkim Državama početi prodaja nedavno predstavljene nove generacije modela CX-9.

 

Pogledajte: Test - Mazda CX-5 2.0i AWD Challenge.



Automagazin.rs

Video: Volvo otkriva enterijer novog S90

Video: Volvo otkriva enterijer novog S90

Novi Volvo S90 smo upoznali nedavno preko zvaničnih fotografija i video snimaka. Sada nas je švedska kompanija "počastila" sa videom, na kojem se možemo detaljno upoznati sa enterijerom ovog luksuznog sedana...

Večeras slavite, ali automobil parkirajte u garažu!

Večeras slavite, ali automobil parkirajte u garažu!

Agencija za bezbednost saobraćaja apeluje na vozače da ne upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola i da nađu alternativne načine prevoza, posle dočeka Nove godine. Ukoliko pijete, iz provoda se vratite taksijem, gradskim prevozom ili sa prijateljem koji nije konzumirao alkohol.

Renault Symbioz
Slika nedelje