AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Fiat 500L meri vreme beogradskim maratoncima

Fiat 500L meri vreme beogradskim maratoncima

S ponosom pravljen u Srbiji, Fiat 500L  je i zvanično vozilo 27. SuisseGas Beogradskog maratona. Automobili Fiat 500L biće prisutni  na samoj trci koja se održava u nedelju, 27. aprila 2014.u Beogradu u vidu tehničke podrške, u  saradnji s ovlašćenim dilerom, Auto Kućom “Kole” iz Zemuna...

Kompanija Fiat Automobili Srbija je izabrala po drugi put zaredom da podrži Beogradski maraton i to nije slučajno. Kao što je lajtmotiv modela 500L da je „Proudly made in Serbia“, tako je Beogradski maraton manifestacija koja s ponosom šalje poruku i  lepu sliku Srbije u svet.

 

Pogledajte: Test - Fiat 500L 1.4.

Koncept gradskog automobila 500L najčešći je izbor za veliki broj mladih porodica, jer u sebi objedinjuje naizgled nespojive karakteristike: kompaktnu spoljašnost jednog automobila B klase sa prostranim putničkim odeljkom i punom opremom tipičnom za C klasu automobila. Sve ovo dolazi u bogatom paketu za jedan gradski automobil i dodatnom vrednošću legendarnog italijanskog dizajna. 

Pogledajte vest: Fiat 500L NACIONALE za rekorde na 26. Beogradskom maratonu.

 

Svi posetioci maratona koji budu posetili Fiat 500L  info pult na Terazijama na kome će biti izložen i model 500L, imaće prilku da dobiju poklon vaučere za besplatnu registraciju automobila. Naime, svako ko se odluči da postane vlasnik Fiat 500L i pritom kupovinu izvrši u AK Kole u Zemunu, dobiće registraciju vozila gratis. Ova posebna ponuda će važiti narednih godinu dana. Pravo na besplatnu registraciju će imati samo oni koji su vaučer dobili na 500L info pultu.

 

Pogledajte vest: Fiat 500L - Beogradski auto.

Beogradski maraton je najveća i najmasovnija sportska manifestacija u našoj zemlji i kao takva je, odlukom Skupštine grada Beograda, proglašena za događaj od posebnog značaja za grad Beograd. Beogradski maraton u sebi sadrži trku zadovoljstva na 5 km, polumaraton i maraton. Po mnogim ocenama to je najveći sportski i promotivni događaj koji se tradicionalno održava u našoj zemlji.

Osim što podržava Beogradski maraton, u skladu sa  porukom „Proudly made in Serbia“, kompanija Fiat Automobili Srbija je generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, a 500L zvanično vozilo najboljih srpskih sportista. Na lokalnom nivou, FAS je sponzor KK Radnički i VK Radnički iz Kragujevca.

www.fiat500l.rs

Honda je moja odluka

Honda je moja odluka

Honda je pripremila afirmativne pakete finansiranja vozila za modele CR-V i HR-V čiji je broj ograničen, a koji su raspoloživi za isporuku odmah. Model finansiranja bez ostatka vrednosti bi obuhvatio period otplate od 60 meseci...

Opel GT Concept zvanično predstavljen (FOTO)

Opel GT Concept zvanično predstavljen (FOTO)

Jedna od zvezda autosalona u Ženevi biće Opel GT Concept, koji sa motorom iza prednje osovine, sekvencijalnim menjačem i pogonom na zadnje točkove, predstavlja pravi čistokrvni sportski automobil. Ovim modelom Opel se vraća korenima istinskih sportskih automobila...

DDOR BG Car Show 2016 - od 17. do 23. marta

DDOR BG Car Show 2016 - od 17. do 23. marta

Reflektori na međunarodnom autosalonu u Ženevi još neće biti ugašeni, a već će da se pale motori na 5. Sajmu automobila DDOR BG Car Show i 10. Međunarodnom sajmu motocikala Motopassion, najreprezentativnijim regionalnim događanjima u sektoru auto i moto industrije.

Snowboardom po zavejanom New Yorku (VIDEO)

Snowboardom po zavejanom New Yorku (VIDEO)

Snežna oluja, koja je pogodila istočnu obalu Sjedinjenih Američkih Država, mnogima je zagorčala svakodnevnicu. Na drugu stranu, ima i onih koji ove snežne padavine koriste da bi se dobro zabavili...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje