AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

EKO pumpe ostaju zvanične pumpe Olimpijskog tima Srbije.

EKO pumpe ostaju zvanične pumpe Olimpijskog tima Srbije.

Kompanija EKO SERBIA i Olimpijski komitet Srbije potpisali su ugovor o partnerstvu i zajedno nastavljaju put ka Olimpijskim igrama u Riu 2016. EKO pumpe ostaju zvanične pumpe Olimpijskog tima Srbije.

EKO pumpe ostaju zvanične pumpe Olimpijskog tima Srbije.

Predstavnici kompanije EKO SERBIA, sa predstavnicima Olimpijskog komiteta Srbije, na konferenciji za medije u sredu, 14. maja 2014. godine, zvanično su objavili produžetak partnerstva i ovom prilikom potpisan je i Ugovor o saradnji kojim se podrška EKO pumpi u pripremama olimpijaca za nove izazove prenosi i u novi ciklus priprema za Olimpijske igre.

Prisutnima su se obratili Petros Karalis, Direktor Inetrnacionalnih marketing aktivnosti grupacije Hellenic Petroleum, Goran Dejanović, Generalni direktor EKO Serbia, Vlade Divac, Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Marija Lukić, Marketing i PR menadžer EKO Serbia.

U obraćanjima je istaknuto da je energija olimpijaca podstrek i za inovacije u ponudi kompanije EKO Serbia, i da je jedan od takvih projekata EKO Smile klub – kartica koja nagrađuje lojanost potrošača, a  koja je inspirisana energijom olimpijaca i posvećena njihovim pripremama za nastup na Olimpijskim igrama u Riu 2016. godine. EKO Smile klub je ujedno i ekskluzivan po mogućnosti da se potrošači za lojanost nagrade upravo proizvodima koji nose obeležje Olimpijskog tima, a koji su predstavljeni u novom Smile katalogu.

EKO pumpe ostaju zvanične pumpe Olimpijskog tima Srbije.

Goriva iz ponude EKO pumpi u Srbiji, biće i zvanična goriva kojim će se snabdevati Olimpijski komitet Srbije. Na ovaj način kompanija EKO SERBIA podržava duh i vrednosti olimpizma, podstiče fer plej, poštovanje pravila, ravnopravnost i takmičarski duh kako među svojim zaposlenima, tako i u odnosu sa potrošačima. Saradnja sa Olimpijskim komitetom ponos je svih zaposlenih u kompaniji i to ne samo u Srbiji.

Cilj svih aktivnosti jeste poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije - Biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o našim zaposlenima i očuvanju prirodne sredine.

Kompanija EKO SERBIA a.d. osnovana je u septembru 2002. godine kao članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji je uložila preko 100 miliona evra, a zapošljava preko 800 ljudi.  Danas u Srbiji kompanija posluje kroz mrežu od 53 benzinske stanice i planira da nastavi sa ekspanzijom, sa ciljem da proizvodi i usluge kompanije budu dostupne širom zemlje.


EKO SERBIA

Audi A4 - NetAuto 2016

Audi A4 - NetAuto 2016

Ljubiteljima automobila u Srbiji najviše se dopada Audi A4, dok bi na mestu suvozača najradije želeli da sedi neka brineta. Prema jednom istraživanju jedan od pet muškaraca priznao je da se oseća uspešnije kada je pored njega bila brineta...

Prestižna priznanja za novi Hyundai Tucson

Prestižna priznanja za novi Hyundai Tucson

Novi Tucson je u Americi osvojio dve prestižne nagrade “Najbolje manje kompaktno vozilo“ koju dodeljuje ,,Motor Week Driver’s Choice’’ za 2016. godinu, u kategoriji ,,Best Small Utility“ i „Najbolji kompaktni SUV model za vrednost novca“, koju dodeljuju U.S. News i World Report.

Ženeva 2016 - Brabus C650 E

Ženeva 2016 - Brabus C650 E

Kompanija Brabus će na autosalonu u Ženevi predstaviti modifikovani Mercedes-Benz C-Klasa. Posle tjuninga u ovoj prestižnoj "garaži", agregat u C-Klasi razvija maksimalnu snagu od čak 650 KS i medveđi maksimalni obrtni moment od 820 Nm...

Pripremite se, stiže Gymkhana 8!

Pripremite se, stiže Gymkhana 8!

U ponedeljak, 29. februara, predstaviće se nova epizoda slavnog serijala - Gymkhana 8. Ken Block ponovo je seo za volan supersnažne Ford Fieste ST RX43, ovoga puta u Dubaiju...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje