AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Biciklistička vožnja: Krug za zdravlje – Budi odgovorna

Biciklistička vožnja: Krug za zdravlje – Budi odgovorna

Bicklistička vožnja humanitarnog karaktera pod nazivom „Krug za zdravlje - Budi odgovorna“ biće održana na Adi Ciganliji 2. jula sa početkom od 10 sati, na stazi predviđenoj za bicikliste na popularnom beogradskom kupalištu...

Vožnju kao deo kampanje „Budi odgovorna“ organizuje udruženje „Roditelj“ sa ciljem podizanja svesti o prevenciji raka grlića materice i dosputnosti lečenja.
U biciklističkoj vožnji, učešće će uzeti javne ličnosti, profesionalni biciklisti Biciklističkog saveza Srbije, građani i posetioci Ade Ciganlije.

Rak grlića materice u Srbiji godišnje odnese oko 400 života, dok obole 1.244 žene. Pomozite nam da pomenutim događajem skrenemo pažnju javnosti i promenimo ovu sumornu statistiku.


PR

Opel GT Concept inspirisao Katiu Mi

Opel GT Concept inspirisao Katiu Mi

Opel GT Concept je je bio među najpoželjnijim zvezdama ovogodišnjeg Salona automobila u Ženevi. Naslednik legendarnog Opel Experimentala GT impresionirao je prisutne predstavnike medija, kao i posetioce koji pristigli iz čitave Evrope...

Novi ovlašćeni Nissan servis u Novom Sadu

Novi ovlašćeni Nissan servis u Novom Sadu

Vlasnici Nissan vozila konačno mogu da servisiraju svoj automobil u novom, savremeno opremljenom Nissan servisu preduzeća Stojanov Auto doo. Vlasnicima Nissan vozila u Stojanov Auto doo, na raspolaganju su najsavremeniji dijagnostički uređaji i alati za servisiranje Nissan vozila u garantnom roku i nakon njegovog isteka.

Nova Porsche Panamera - prve (ne)zvanične fotografije

Nova Porsche Panamera - prve (ne)zvanične fotografije

Nova Porsche Panamera kuca na vrata. Neposredno pred premijeru, prve fotografije su, sličajno ili planirano, pronašle svoj put do internet mreže. Zahvaljujući tome, možemo videti kako izgleda nova generacija popularnog luksuznog Porschea. Da li vam se sviđa?

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje