AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

ABT Audi RS7 - Za odlikaše

ABT Audi RS7 - Za odlikaše

Tjunerska kompanija ABT Sportsline, posle kraće pauze, opet meša karte na tržištu supersnažnih sedana. Ovoga puta, svoje znanje, iskustvo i energiju, usmerili su na modifikaciju nemačkog sedana Audi RS7, koji je dobio novi izgled, ali u novu "porciju" snage...

Pogledajte fotografije: Neverovatne saobraćajne nesreće.

 

Serijski Audi RS7 može se pohvaliti sportskim izgledom, visokom snagom i kvalitetnim voznim osobinama. Kao što je poznato, firma ABT pomera granice i za ovaj supersportski sedan pripremila je atraktivnim tjuning paket.

Pogledajte vest: Miss Tuning 2014: Kalendar.

 
Automobil je dobio novu crnu masku hladnjaka sa amblemom ABT, novi zadnji spojler od ugljeničnih vlakana, sportske felne prečnika 20 i 21 inč. Ispod "haube" se krije Twin-turbo V8 motor zapremine 4.0 litra, koji razvija maksimalnu snagu od 666 KS i maksimalni obrtni moment od 830 Nm. U odnosu na serijski mode, to je povećanje snage od 106 KS i obrtnog momenta za 130 Nm.

ABT Audi RS7 - Za odlikaše

Pogledajte vest: Sexy pranje automobila - FOTO.

 

ABT ima u drugi stepen modifikacija za Audi RS7, koji nosi oznaku POWER S, kojim se snaga povećava na 700, a maksimalni obrtni moment na 880 Nm, što predstavlja porast od 140 "konja" i 180 Nm.

Automagazin.rs

Nova Ford Fiesta za samo 246 evra!

Nova Ford Fiesta za samo 246 evra!

Nije provoaprilska šala, već novi paket finansiranja bez učešća, koji Grand Motors, počev od danas, nudi pravnim licima za kupovinu svih modela i verzija Fordovih automobila...

Volvo XC60 automobil godine 2018. u Srbiji u kategoriji SUV/krosover

Volvo XC60 automobil godine 2018. u Srbiji u kategoriji SUV/krosover

Na prigodnoj svečanosti, održanoj 23. marta u okviru pratećeg programa DDOR BG CAR SHOW 06, proglašeni su laureati ovogodišnjeg izbora za automobil godine u Srbiji, a među nagrađenima je i Volvo XC60 nove generacije, koji je poneo titulu Automobil godine 2018. u Srbiji u kategoriji SUV/krosover. 

Izvanredna poseta na Sajmu motocikala

Izvanredna poseta na Sajmu motocikala

međunarodni sajam motocikala, delova i opreme, koji se od 22. do 28. marta održava na Beogradskom sajmu istovremeno sa sajmom automobila DDOR BG CAR SHOW 06, privukao je čak i za organizatore neočekivano veliki broj posetilaca.

Kia Stinger predstavljen u Beogradu

Kia Stinger predstavljen u Beogradu

Kia Stinger, fastback sportska limuzina visokih performansi, verno sledi dizajn i inženjersku konstrukciju koncepta Kia GT iz 2011. godine, a radi se o najsnažnijem serijskom vozilu u istoriji ovog brenda...

Rally Italia Sardegna 2024 - Tanak
Slika nedelje