AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

ABT Audi RS7 - Za odlikaše

ABT Audi RS7 - Za odlikaše

Tjunerska kompanija ABT Sportsline, posle kraće pauze, opet meša karte na tržištu supersnažnih sedana. Ovoga puta, svoje znanje, iskustvo i energiju, usmerili su na modifikaciju nemačkog sedana Audi RS7, koji je dobio novi izgled, ali u novu "porciju" snage...

Pogledajte fotografije: Neverovatne saobraćajne nesreće.

 

Serijski Audi RS7 može se pohvaliti sportskim izgledom, visokom snagom i kvalitetnim voznim osobinama. Kao što je poznato, firma ABT pomera granice i za ovaj supersportski sedan pripremila je atraktivnim tjuning paket.

Pogledajte vest: Miss Tuning 2014: Kalendar.

 
Automobil je dobio novu crnu masku hladnjaka sa amblemom ABT, novi zadnji spojler od ugljeničnih vlakana, sportske felne prečnika 20 i 21 inč. Ispod "haube" se krije Twin-turbo V8 motor zapremine 4.0 litra, koji razvija maksimalnu snagu od 666 KS i maksimalni obrtni moment od 830 Nm. U odnosu na serijski mode, to je povećanje snage od 106 KS i obrtnog momenta za 130 Nm.

ABT Audi RS7 - Za odlikaše

Pogledajte vest: Sexy pranje automobila - FOTO.

 

ABT ima u drugi stepen modifikacija za Audi RS7, koji nosi oznaku POWER S, kojim se snaga povećava na 700, a maksimalni obrtni moment na 880 Nm, što predstavlja porast od 140 "konja" i 180 Nm.

Automagazin.rs

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Kia Stinger dobitnik je brojnih prestižnih priznanja evropskih i američkih medija. Sve veći broj priznanja je ovu sportsku limuzinu svrstao među Kijine modele s najviše osvojenih nagrada – i to u tek nekoliko meseci od početka prodaje.

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje