AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Loeb u WTCC ulazi sa modelom Citroën C-Elysee - Očekivali ste to?

Loeb u WTCC ulazi sa modelom Citroën C-Elysee - Očekivali ste to?

Sebastien Loeb je otišao iz Svetskog reli šampionata, ali pred njim su novi izazovi. njegov aktuelni izazov jesu pripreme za nastup u prestižnom  WTCC šampionatu sveta turističkih automobila, i to u jeftinom sedanu - Citroënu C-Elysee...

Pogledajte vest Sajam automobila u Beogradu 2013 - Citroen C-Elysee.

 

Kompanija Citroën nedavno je objavila, da će se uključiti u WTCC šampionat. Za volanom njihovom automobila biće devetostruki svetski reli šampion, Sebastien Loeb. Francuz je sa francuskim proizvođačem spojen tokom cele svoje karijere. Došlo je vreme, da saznamo šta će veliki šampion i pobednik brdske trke Pikes Peak International 2013, voziti u WTCC šampionatu - to će biti Citroën C-Elysée!

Citroën će u ovom prestižnom šampionatu imati veoma raznoliko "društvo". Danas u WTCC serijalu nastupaju BMW sa modelom 320 TC, Honda Civic, Chevrolet Cruze, Lada Granta i Seat Leon.

VIDEO:



Automagazin.rs

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Karavan Ford Fieste 17. marta u Novom Sadu

Nakon vrlo uspešnog starta – 10. marta u Subotici, jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote, 17. marta  gostuje u Novom Sadu.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje