AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Video: Ferrari Enzo u akciji po blatu

Video: Ferrari Enzo u akciji po blatu

Ken Block nije jedini, koji uživa u ekstremnoj vožnji među preprekama. Jedan vlasnik supersportskog ekskluzivnog modela Ferrari Enzo, upustio se u ekstremnu asvanturu. Pogledajmo kako je to izgledalo...

Naravno, Ken Block i njegova Gymkhana sa ovim videom nemaju ništa zajedničko. Nema velikih sponzora, nema velike produkcije, već je jednostavno vlasnik ovog supersportskog modela odlučio da provoza Ferrari Enzo po svom imanju, ni malo ga ne štedeći.

Verovatno bi mnoge od nas "grizla savest", kada bi ekstremno brzo provozali ovaj automobil i na trkačkoj stazi, a vožnja po blatnjavom imaju je zaista nešto ekstremno. Ono što je zanimljivo, jeste činjenica da ovaj video dolazi od istog autora kao i drift modela Rolls-Royce Phantom po travi.

VIDEO:



Automagazin.rs

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Novi Kia Stinger dobitnik novih prestižnih priznanja

Kia Stinger dobitnik je brojnih prestižnih priznanja evropskih i američkih medija. Sve veći broj priznanja je ovu sportsku limuzinu svrstao među Kijine modele s najviše osvojenih nagrada – i to u tek nekoliko meseci od početka prodaje.

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Elegantna i minimalistička: limuzina Kia K900

Kako eksterijer tako je i kabina novog K900 nastala kao plod saradnje Kijinih dizajnerskih centara u kalifornijskom Irvineu i korejskom Namyangu, koji je inače glavno središte Kijinog dizajna, kao i istraživanja i razvoja...

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim pregledima ili eventualnim intervencijama.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje