AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Infiniti Q50 - Evropska premijera u Ženevi

Infiniti Q50 - Evropska premijera u Ženevi

Novi Infiniti Q50, sportski sedan, debituje na Salonu automobila u Ženevi 5. marta sa svim preduslovima potrebnim da se izgradi novi, snažan nivo za privlačenje kupaca u premijum klasi širom Evrope...

Obeležavanje uvođenja nove generacije Infiniti Q familije - modela Q50 za Evropu uključuje i prvi plod sporazuma o saradnji sa partnerom alijanse, Daimler AG. Tehnički detalji Q50 za Evropu će biti objavljeni na konferenciji za novinare.

Direktor prodaje Inifiniti vozila za Srbiju u kompaniji Grand Motors, koja uvozi i prodaje automobile ove marke, Miloš Stefanović, najavljuje da će Q50 za evropske kupce imati potentne i ekonomične motore, među kojima će biti i jedan novi dizel, a svi primereni potrebama i ukusima klijentele na Starom kontinentu.

"Infiniti Q50 je sportski sedan svetske klase sa linijom naprednih motora koji će jasno demonstrirati svoju nameru da bude glavni igrač u okviru evropskog premijum tržišta", kaže Bernard Loara /Loire/, potpredsednik Infiniti Afrika, Bliski istok i Evropa (AMIE).

Na svom prvom javnom nastupu van SAD, gde je imao svoju svetsku premijeru - u januaru, u Detroitu - Infiniti Q50 najavljuje novi dizajnerski pravac u Infiniti proizvodnom programu, u kojem će u budućnosti oznaku Q nositi sedan i kupe modeli, dok je značka QX nemenjena za crossovere i SUV vozila. Istovremeno, Q50 jača status brenda kao pravog tehnološkog lidera.

Infiniti Q50 - Evropska premijera u Ženevi

Snažan i prepoznatljiv, dizajn modela Q50 upućuje na Infinitijeve sportske sedane iz  prošlosti - ikoničku trilogiju koncept automobila (Essence, Etherea, Emerg-e, svi predstavljeni na radnijim salonima automobila u Ženevi), koji pomažu da se oblikuje njegova budućnost.

Q50 je na samom vrhu tehnoloških inovacija: prvi u svetu poseduje tehnologiju direktno prilagodljivog upravljačkog sistema (Direct Adaptive Steering). Dalji detalji o DAS tehnologiji će biti dostupni na salonu automobila u Ženevi.

Osim Q50, na Infiniti štandu u Ženevi će biti i LE koncept, prvi Infitijev 100% električni automobil, kao i bolid trostrukog svetskog šampiona – Formula 1 Sebastijana Fetela u svojoj „odeždi“ za 2013, čime se potvrđuje nova era u partnerstvu sa Infiniti Red Bull Racing timom.

Grand Motors

Porsche SCG - sajamska ponuda

Porsche SCG - sajamska ponuda

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora  je za brendove koje zastupa za ovogodišnji BG Car Show koji traje u periodu 22 - 28.03.2018. pripremila kako premijere novih modela tako i najveći izbor vozila po specijalnim cenama uz finansijske pakete u saradnji sa Porsche Finansijskom grupacijom.

U Beogradu evropska premijera dva električna skutera NIU

U Beogradu evropska premijera dva električna skutera NIU

Prvi put u Srbiji, na 12. međunarodnom sajmu motocikala MotoPassion, koji se na Beogradskom sajmištu održava od 22. do 28. marta (uporedo sa Sajmom automobila DDOR BG CAR SHOW), kompanija E-Skuteri s Novog Beograda izlaže dva modela „pametnih“ električnih skutera svetskog proizvođača NIU...

Hyundai sajamska ponuda

Hyundai sajamska ponuda

Na predstojećem Sajmu automobila BG Car Show, u Hali1, Hyundai Srbija premijerno predstavlja model i30N na tržištu Srbije...

Velika prolećna akcija u Renault servisima

Velika prolećna akcija u Renault servisima

Kako bi posle duge i hladne zime, pripremili svoje vozilo za nadolazeće lepo vreme kompanija Renault je za sve vlasinke vozila ovog brenda pripremila veliku prolećnu akciju koja će trajati u periodu od 26.03. do 09.04.2018...

Toyotina sajamska ponuda

Toyotina sajamska ponuda

Toyota Srbija će na tradicionalnoj automobilskoj manifestaciji, na štandu u areni hale 1 Beogradskog sajma, izložiti vozila koja su trenutno u ponudi na tržištu Srbije...

Renault Symbioz
Slika nedelje