AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Specijalna ponuda UniCredit Leasing-a traje do kraja aprila

Specijalna ponuda UniCredit Leasing-a traje do kraja aprila

UniCredit Leasing je tokom trajanja 4. Beogradskog sajma automobila predstavio specijalnu ponudu za finansiranje vozila za pravna i fizička lica koja traje do 30. aprila ove godine.  U okviru nje, ova lizing kuća je svojim klijentima ponudila Lizing plus, adekvatno rešenje za finansiranje vozila, na period do 60 meseci, po kamatnim stopama već od 2,99 %...

Tako na primer, ukoliko se klijent opredeli za Lizing plus kako bi finansirao nabavku vozila čija je bruto vrednost 10.000 evra, neophodno je da položi minimalno učešće u iznosu od 2.000 evra, dok bi iznos neto finansiranja bio 8.000 evra. Uz nominalnu kamatnu stopu od 2,99 % godišnje i period finansiranja od 60 meseci, mesečna rata lizinga iznosila bi oko 143 evra.

Pored Lizing plusa, UniCredit Leasing malim i srednjim preduzećima nudi Fleš lizing koji pored brze i jednostavne procedure odobrenja, karakterišu i konkurentne kamatne stope. Posebna pogodnost ovog proizvoda je da preduzećima koja su tek u začetku i posluju najmanje 6 meseci, omogućava nabavku putničkih i lakih komercijalnih vozila do 3,5t nosivosti. Fleš lizing se odobrava za finansiranje vozila do 30.000 evra bruto nabavne vrednosti, na period finansiranja do 60 meseci i uz minimalno učešće do 20% od neto vrednosti vozila.

UniCredit Leasing je jedna od vodećih lizing kuća u Evropi sa jakim korenima u 19 evropskih zemalja, i preko 3.000 zaposlenih. Kao sastavni deo vodeće finasijske institucije UniCredit Grupe, posluje u sledećim zemljama: Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Estoniji, Mađarskoj, Nemačkoj, Italiji, Letoniji, Litvaniji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.

Za više informacija posetite naš sajt www.unicreditleasing.rs.

UniCredit Leasing Srbija

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje