AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Nissan Qashqai - Otkriven izgled prednjeg dela

Novi Nissan Qashqai - Otkriven izgled prednjeg dela

Druga generacija modela Nissan Qashqai svetlost dana ugledaće u četvrtak, 7. novembra. Kao što je to uobičejeno, da bi se održala pažnja javnosti, na internetu se pojavila i prva fotografija, koja nam u potpunosti otkriva izgled prednjeg dela automobila...

Pogledajte vest: Nissan Qashqai (2014) - Zvanične špijunske fotografije i video.

 

Novi Qashqai dobio je upečatljivije stilske detalje prednjeg dela automobila, koji izgleda agresivnije i dinamičnije nego prethodnik. Glavni motiv je tradicionalna trodelna maska hladnjaka, sa prepoznatljivim hromiranim lukom u sredini. Linije na "haubi" imaju izgled slova U.

Prva fotografija delimično nam otkriva i izgled "huabe" i prednjeg branika, a detalji na spoljnim retrovizorima otkrivaju nam to, da će i nova generacija modela Qashqai imati sistem sa četiri parking kamere, koji je debitovao u aktuelnoj generaciji.

 

Pogledajte vest: Sajam automobila u Frankfurtu 2013 - Nissan predstavlja novi X-Trail.

Ponudu motora činiće tri agregata: benzinski 1.2 DIG-T/85 kW i turbodizeli 1.5 dCi/81 kW a 1.6 dCi/96 kW. Više detalja Nissan će objaviti tokom svetske premijere, u četvrtak u Londonu.

Automagazin.rs

Kia EV6 i Kia Carnival dobitnici nagrade GOOD DESIGN 2021

Kia EV6 i Kia Carnival dobitnici nagrade GOOD DESIGN 2021

Kia je osvojila dve prestižne dizajnerske nagrade za svoja 2 najnovija modela. Novi električni crossover Kia EV6 i četvrta generacija monovolumena Kia Carnival su osvojili najviša priznanja na godišnjim nagradama GOOD DESIGN Awards, u kategoriji 'Transport'...

Audi S1 Hoonitron Concept
Slika nedelje