AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault i Dacia na autosalonu u Ženevi

Renault i Dacia na autosalonu u Ženevi

Renault, pionir i vodeća marka električnih vozila u Evropi, predstaviće koncept električnog automobila Morphoz, nagoveštavajući Renaultovu viziju buduće mobilnosti.

Renault će predstaviti MORPHOZ, koncept električnog automobila koji nagoveštava Renaultovu viziju buduće mobilnosti. Ovaj automobil nudi prilagodljivost ličnim potrebama, željama i upotrebama svakog pojedinca, čime prevazilazi sva ograničenja. Takodje najavljuje da će nova porodica Renault električnih modela biti predstavljena u narednih nekoliko godina. Tokom novinarskih dana Renault će na svom štandu izložiti samo električne automobile, ukupno osam modela, medju kojima i Novi Twingo Z.E., koji će tom prilikom doživeti svoju svetsku premijeru.

Renault kao pionir i vodeći brend električnih automobila u Evropi, nadovezujući se na svoju stručnost i nastavljajući sa elektrifikacijom svoje palete modela sada uvodi inovativne, savremene pogonske sklopove – poptpuni E-TECH hibrid i priključni hibrid E-TECH u tri ključna modela Clio, Captur i Megane Grandtour. Novi Megane Grandtour E-Tech priključni hibrid će u Ženevi po prvi put biti prikazan široj javnosti.

Kao odgovor na raznovrsnost potreba i očekivanja, uključujući i profesionalne korisnike, Kangoo Z.E. Concept je vraćen u velikom stilu. Izloženi prototip gradskog elektičnog vozila će najaviti obnovu serije Kangoo u 2020.godini.

Dacia pravi zaokret, električna revolucija sa najpovoljnijim 100% električnim gradskim automobilom na tržištu

Dacia otvara novo poglavlje i započinje svoj prelazak na električni pogon. Dosledna svojoj dosadašnjoj ulozi »pokretača promena«, Dacia ulazi na tržiste električnih vozila i predstavlja prototip studijskog modela sa sasvim električnim pogonom. Ovaj preokret je zasnovan na stručnosti Renault Grupe i njenom decenijskom iskustvu u oblasti električne mobilnosti.

Dacia je jedini proizvođač automobila koji nudi čitavu paletu modela sa dva motora - benzinskim i benzinskim (LPG), a u Ženevi će lansirati i novi TCe 100 ECO-G. Takođe će predstaviti posebnu limitiranu seriju pod nazivom „Proud“, kojom će proslaviti 15. godišnjicu svog pojavljivanja na evropskom tržištu.

PR

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje