AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

ABT Sportsline modifikovao Audi RS4 Avant (FOTO)

ABT Sportsline modifikovao Audi RS4 Avant (FOTO)

Kompanija ABT Sportsline, specijalista za modifikaciju automobila iz koncerna Volkswagen, svoje znanje i kreativnost pokazali su na modelu Audi RS4 Avant...

Audi RS4 Avant u svojoj najnovijoj generaciji, svetskoj javnosti je predstavljen na prošlogodišnjem autosalonu u Frankfurtu na Majni. Sportski nastrojen karavan pogoni 2.9 TFSI V6 Bi-Turbo, koji razvija maksimalnu snagu od 450 KS i maksimalni obrtni moment od 600 Nm. 

ABT Sportsline modifikovao Audi RS4 Avant (FOTO)

ABT Sportsline predstavio je svoju modifikaciju ovog automobila, koja je usmerena na unapređenje tehnike, povećanje snage i voznih osobina. Kod motora promenjena je elektronska centralna jedinica ABT Engine Control (AEC). Preko novog programa, promenjeno je 25 raznih parametara, koji za posledicu imaju bolje performanse.


Snaga je povećana za 60 KS (44 kW), na 510 konjskih snaga (375 kW). Maksimalni obrtni moment povećan je za 80 Nm, na respektabilnih 680 Nm. Iz nemačke tjunerske kompanija nisu nas informisali o tome koliko su promenjene performanse, ali podsetimo da seriski RS4 iz mesta do "stotke" stiže za 4,1 sekundu i da bez limitatora maksimalna brzina iznosi oko 300 km/h.

ABT Sportsline modifikovao Audi RS4 Avant (FOTO)

Na fotografijama vidimo i nove felne prečnika 20 inča, a poznato je da je ovaj supersportski sedan dobio nove amortizere i nove stabilizatore, koji značajno utiču na poboljšanje voznih osobina.


Automagazin.rs

123456. . .1391
Sebastien Ogier - Ford Fiesta RSWRC
Slika nedelje