AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Da li je moguće u BMW M5 doliti gorivo u vožnji? (VIDEO)

Da li je moguće u BMW M5 doliti gorivo u vožnji? (VIDEO)

Na iznenađenje mnogobrojnih poštovalaca sportskih automobila marke BMW, nova generacija modela M5 dobila je sistem pogona na sve točkove. Odmah je usledilo pitanje - da li ovaj snagator može da driftuje? 

U poslednje vreme, gospoda iz Minhena sa određenom dozom opravdavanja "komunicira" novu generaciju modela M5. Iako je automobil opremljen sistemom pogona na sve točkove, iz nemačke kompanije uporno poručuju da je automobil zadržao sve one dinamičke sposobnosti koje su krasile i prethodne generacije sa pogonom na zadnje točkove.


Podsetimo, za pogon nove generacije modela BMW M5 zadužen je osmocilindarski Bi-Turbo agregat zapremine 4,4 litra. Maksimalna snaga iznosi 600 KS (441 kW), a iz mesta do 100 km/h potrebno mu je 3,4 sekunde. Maksimalna brzina je ograničena na 250 km/h, a uz doplatu se maksimalna brzina može povećati na 305 km/h. Iako je opremljen 4x4 pogonom, masa je smanjena na 1.855 kilograma.


Američka divizija predstavila je trailer video snimka, na koji moramo sačekkati do 9. januara. Na snimku možemo videti sve drifterske potencijale, a zadnimljivo je da je zabeleženo i dolivanje goriva u toku vožnje. I to kakve vožnje"


VIDEO:



Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje