AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Pogledajte strašne saobraćajne nesreće u Rusiji (VIDEO)

Pogledajte strašne saobraćajne nesreće u Rusiji (VIDEO)

Saobraćajni udesu su česti, a zbog masovne upotrebe mini-kamera u automobilima, stiče se utisak da ih je najviše u Rusiji. Pogledajte najnovije snimke načinjene na ulicama najveće zemlje na svetu...

Pogledajte: Genius DVR-FHD660G - Ova kamera vidi sve.

 

Na internetu završi najveći broj saobraćajnih nesreća u Rusiji. Zašto? U većini zemalja Evropske Unije, upotreba takozvanih "dashboard" kamera ili mini kamera u automobilu jeste dozvoljena, ali je javno objavljivanje snimaka iz kamere zakonom zabranjeno, zbog kršenja zakona o privatnosti. Tačnije, mogu se objaviti samo određeni snimci, na kojima se ne vide lica ljudi, registarske tablice ili drugi elementi po kojima se nedvosmisleno može zaključiti o kojoj osobi se radi. Takođe, u nekim slučajevima, snimci iz kamera se ne mogu koristiti kao dokazno sredstvo.

 

Pogledajte: Pazite, Google vas snima - neobični snimci Street View kamera.


Izgleda da je to u Rusiji drugačije, jer ne verujemo da su svi učesnici u ovim saobraćajnim udesima, nezgodama i nesrećama, dali saglasnost da se nađu u sredstvima javnog informisanja. Iako su ovi snimci ponekad komični a nekada strašni, oni nam mogu pomoći da shvatimo kakve greške mogu napraviti vozači. Ovo je odlična prilika da se naučimo na tuđim greškama i to je jedna od pozitivnih stvari koje ovi snimci donose.

 

Pogledajte fotogaleriju: Neverovatne saobraćajne nesreće


VIDEO:Automagazin.rs

Pretpremijera BMW Serije 3 u Beogradu (FOTO)

Pretpremijera BMW Serije 3 u Beogradu (FOTO)

U Beogradu predstavljen jedan od najpoželjnijih automobila BMW game – BMW Serije 3. Ovaj model prodat je u više od 15 miliona primeraka širom sveta i u svojoj sedmoj generaciji stiže na naše tržište početkom naredne godine...

Euro Sumar: Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

Euro Sumar: Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

Potencijalnim kupcima, koji su se već odlučili za kupovinu Suzuki automobila, a očekuju eventualne popuste tokom tradicionalnog prolećnog sajma u Beogradu, uvoznik i serviser automobila i motocikala ove marke, beogradski Euro Sumar, poručuje da je sada pravi trenutak da realizuju svoje namere.

123456. . .1394
Audi e-tron
Slika nedelje