AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Fiat proizveo pola miliona primeraka modela 500X

Fiat proizveo pola miliona primeraka modela 500X

Iz Fiata stiže vest o jubileju. Italijanska kompanija proizvela je 500.000 primeraka modela 500X. U fabrici u italijanskom mestu Melfi, sa proizvodnih traka je spušten jubilarni automobil...

Automobil krase detalji i specijalne edicije Fiat 500X 120 Anniversary, kojom se slavi 120 godina postojanja ove kompanije. Ovu seriju Fiat je predstavio na ovogodišnjem autosalonu u Ženevi.

Fiat proizveo pola miliona primeraka modela 500X

Pod vođstvom koncerna FCA, u fabrici u mestu Melfi se proizvode Fiat 500X i Jeep Renegade, koji su tehnički bliski. Oba modela se izvoze u više od 100 zemalja sveta. Fiat 500X se proizvodi od 2014. godine, pri čemu je ovaj model modernizovan i dobio nove motorizacije. Specijalna edicija 120 Anniversary dostupna je sa benzinskim 1.0-litarski trocilindarskim motorom FireFly Turbo maksimalne snage 120 KS (88 kW), kao i sa benzinskim četvorocilindarskim motorom zapremine 1.6 litara, koji razvija 110 KS (81 kW). Karoserija je izvedena u kombinaciji bele i crne boje, kombinacije koja podseća na smoking.

Standarno je opremljen Full LED svetlima, felnama prečnika 16 inča u crnoj boji, dekoracionim logom 120 Anniversary, specijalnim dizajnom sedišta, parking senzorima, senzorima za kišu i svetlo.
 
 
Automagazin.rs

Prvi pogled na unapređeni model Škoda Superb - teaser video

Prvi pogled na unapređeni model Škoda Superb - teaser video

Odbrojavanje počinje, za dva dana će unapređeni Škoda Superb i novi Superb Scout doživeti svetsku premijeru. Na dan održavanja četvrtfinala ovogodišnjeg svetskog prvenstva u hokeju na ledu u Bratislavi, češki proizvođač automobila će predstaviti publici unapređeni model Superb.

U dve „plave nedelje“ Fordova vozila s nižim cenama i poklon paketom

U dve „plave nedelje“ Fordova vozila s nižim cenama i poklon paketom

U celoj Fordovoj prodajno-servisnoj mreži u Srbiji generalni uvoznik, Grand Motors, od 20. maja do 3. juna organizuje prodajnu kampanju Blue week, tokom koje će potencijalnim kupcima, po posebnim, atraktivnim uslovima biti ponuđena ograničena količina novih i korišćenih automobila i lakih komercijalnih vozila ove marke, ali i „polovnjaci“ drugih proizvođača.

BMW 5 Touring (2024)
Slika nedelje