AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Toyota Hilux je preživela torturu u Top Gearu - gde je danas?

Toyota Hilux je preživela torturu u Top Gearu - gde je danas?

Popularni pick-up marke Toyota, važi za veoma izdržljiv automobil. Pre četrnaest godina, jedan primerak je uspeo da "preživi" pravu torturu. Gde je on danas?

O Toyoti Hilux se govori kao o automobilu koji je neuništiv. Nekadašnji urednici Top Geara, Jeremy Clarkson i James May, su ovo shvatili bukvalno i Hilux izložili do tada neviđenoj torturi.


U 5. epizodi 3. serijala oni su najpre pokušali da spale Hilux, a kada su videli da ne mogu, pokušali su da ga potope u more. Kada ni to nije uspelo da ga "ubije", postavili su ga na vrh zgrade koja je potom bila demolirana do temelja. Čak i posle toga, motor Hiluxa je upalio.

Toyota Hilux je preživela torturu u Top Gearu - gde je danas?

Zato je Hilux dobio posebno mesto u studiju Top Geara, gde se nalazio do nedavno. S obzirom da je u Top Gearu došlo do značajnih promena, kao i na činjenicu da je automobil dugo stajao u studiju, slavni Hilux je dobio novu ulogu. Postao je deo stalne postavke izložbe World of Top Gear u Narodnom automobilskom muzeju i Southampton-u. World of Top Gear je zbirka vozila, koja su imala veliku popularnost u ovoj emisiji. Kolekcija broji više od 250 automobila.


Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje