AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Renault Megane RS stiže u Monako - otkrivanje počinje

Novi Renault Megane RS stiže u Monako - otkrivanje počinje

Predstojećeg vikenda, biće održana trka za VN Monaka 2017. Ono o čemu se danima spekulisalo, sada je i potvrđeno - na VN Monaka svetlost dana ugledaće nova generacija modela Renault Megane R.S...

Novi Renault Megane R.S. javnosti će prvi put predstaviti Nico Hulkenberg, i to na stazi. To će se dogoditi 26. maja na ulicama Monte Carla. Oficijelna premijera novog sportskog Megane-a biće održana na autosalonu u Frankfurtu, u septembru mesecu.

 

Pogledajte: Renault Megane RS snimljen bez maske.


Kao što očekukemo, ispod odela modela Megane RS biće najnaprednija Renaultova tehnologija. Za povećanje efikasnosti pogonskog sistema, korišćeno je i iskustvo iz Formule 1.

 

Pogledajte: Renault Sport slavi milion fanova na Facebooku, i najavljuje Megane RS!


O tehnici se ne zna puno. Francuski proizvođač je objavio jednu fotografiju, na kojoj možemo videti zamaskiran Megane RS. Glavne svetslosne grupe imaće FULL LED tehnologiju, a dnevna svetla su integrisana u otvore u braniku, po ugledu na ona koja smo videli na modelu Clio RS.


Više informacija očekujemo uskoro.


Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje