AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Hyundai i30 N testiran na najizazovnijim putevima Velike Britanije (VIDEO)

Hyundai i30 N testiran na najizazovnijim putevima Velike Britanije (VIDEO)

Nakon testiranja u ekstremnim vremenskim uslovima u Švedskoj, kada je za volanom bio fabrički vozač reli tima Hyundai, Thierry Neuville, kompanija Hyundai je nastavila testove najsnažnijeg serijskog modela i30 na najizazovnijim putevima Velike Britanije...

Podsetimo, Hyundai i30 N biće odgovor na hot-hatch konkurentske modele, kao što je Golf GTI. Iz Hyundaija ističu, da su njihovi inženjeri usmerili svoju energiju i znanje u kreiranje automobila koji će ponuditi maksimalnu zabavu u vožnji, ali će sadržati funkcionalnost u svakodnevnoj upotrebi.


Sa modelom i30 N, Hyundai Motor će prvi put lansirati model visokih performansi sa oznakom "N". Radi se o najsnažnijoj verziji modela i30, razvijenoj da pruži maksimalan užitak u vožnji na putu, ali i na stazi. Automobil je finalno podešavanje dobio na slavnoj stazi Nürburgring. Logo "N" podseća na šikane i reprezentuje vrhunsko iskustvo u vožnji na krivudavim putevima.

 

Pogledajte vest: Hyundai nam pokazuje, kako testira svoj sportski i30 N (VIDEO).


Na putevima u Velikoj Britaniji, inženjeri iz Hyundai Motorsa su izvršili podešavanje oslanjanja, sa specijalnim fokusom na adaptivno oslanjanje i različite modove vožnje. "Sve smo bliže i bliže finalnoj razvojnoj fazi i30 N." - izjavio je Albert Biermann, potpredsednik odgovoran za testiranje i razvoj modela visokih performansi u Hyundai Motor Company.


Zanimljivo je, da će Hyundai dva primerka i30 N poslati i na trku izdržljivosti - ADAC Zurich 24-hour na stazi Nürburgring. Pokreće ih 2.0 Turbo motor sa manuelnim menjačem sa šest stepeni prenosa. U pitanju su prototipi, ali iz Hyundaija javljaju da se u ova dva automobila nalazi tehnika potpuno serijskog automobila.


VIDEO:Automagazin.rs

Renault Kadjar i Star Wars

Renault Kadjar i Star Wars

Renault, u saradnji sa filmom „Solo: Star Wars priča“, pripremio je svojim kupcima uzbudljivo iskustvo u iščekivanju bioskopske premijere novog filma, 24. maja 2018. godine...

Bosch - Rekordni rezultati poslovanja u 2017.

Bosch - Rekordni rezultati poslovanja u 2017.

Uprkos nepovoljnoj ekonomskoj klimi cilj kompanije Bosch je dalji rast u 2018. godini. Nakon postizanja rekordnih rezultata tokom 2017. godine, u svetlu ekonomskih i geopolitičkih rizika, Bosch Grupa očekuje da njeni prihodi od prodaje u 2018. porastu za 2 do 3 %.

Specijalni prodajni dani za Ford automobile

Specijalni prodajni dani za Ford automobile

Potencijalnim kupcima Fordovih automobila nudi se još  jedna mogućnost da po vrlo primamljivim uslovima, ali u ograničenom vremenskom periodu -  samo od 23. do 28. aprila, postanu vlasnici novog ili polovnog vozila...

123456. . .1368
BRABUS 800 Coupé
Slika nedelje