AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Hyundai i30 N testiran na najizazovnijim putevima Velike Britanije (VIDEO)

Hyundai i30 N testiran na najizazovnijim putevima Velike Britanije (VIDEO)

Nakon testiranja u ekstremnim vremenskim uslovima u Švedskoj, kada je za volanom bio fabrički vozač reli tima Hyundai, Thierry Neuville, kompanija Hyundai je nastavila testove najsnažnijeg serijskog modela i30 na najizazovnijim putevima Velike Britanije...

Podsetimo, Hyundai i30 N biće odgovor na hot-hatch konkurentske modele, kao što je Golf GTI. Iz Hyundaija ističu, da su njihovi inženjeri usmerili svoju energiju i znanje u kreiranje automobila koji će ponuditi maksimalnu zabavu u vožnji, ali će sadržati funkcionalnost u svakodnevnoj upotrebi.


Sa modelom i30 N, Hyundai Motor će prvi put lansirati model visokih performansi sa oznakom "N". Radi se o najsnažnijoj verziji modela i30, razvijenoj da pruži maksimalan užitak u vožnji na putu, ali i na stazi. Automobil je finalno podešavanje dobio na slavnoj stazi Nürburgring. Logo "N" podseća na šikane i reprezentuje vrhunsko iskustvo u vožnji na krivudavim putevima.

 

Pogledajte vest: Hyundai nam pokazuje, kako testira svoj sportski i30 N (VIDEO).


Na putevima u Velikoj Britaniji, inženjeri iz Hyundai Motorsa su izvršili podešavanje oslanjanja, sa specijalnim fokusom na adaptivno oslanjanje i različite modove vožnje. "Sve smo bliže i bliže finalnoj razvojnoj fazi i30 N." - izjavio je Albert Biermann, potpredsednik odgovoran za testiranje i razvoj modela visokih performansi u Hyundai Motor Company.


Zanimljivo je, da će Hyundai dva primerka i30 N poslati i na trku izdržljivosti - ADAC Zurich 24-hour na stazi Nürburgring. Pokreće ih 2.0 Turbo motor sa manuelnim menjačem sa šest stepeni prenosa. U pitanju su prototipi, ali iz Hyundaija javljaju da se u ova dva automobila nalazi tehnika potpuno serijskog automobila.


VIDEO:Automagazin.rs

Novi Mazdin salon u Nišu

Novi Mazdin salon u Nišu

Potpuno novi salon u vlasništvu kompanije Auto M.G. Commerce, koja je ovlašćeni partner Mazde u Nišu, svečano je počeo sa radom 12. oktobra. Novi objekat, koji je izgrađen isključivo za Mazdu i po poslednjim svetskim standardima, prostire se na skoro 1.000 m2...

Hyundai Srbija nastavila akciju  Superheroji na putu

Hyundai Srbija nastavila akciju Superheroji na putu

U subotu 14.10.2017 u Hyundai centru na Novom Beogradu, u Ulici Milutina Milankovića 7V Hyundai Srbija je nastavila akciju prikupljanjem novčanih sredstava za Osnovnu školu “Miodrag Matić”, započetu u junu ove godine, u sklopu akcije povećanja bezbednosti u saobraćaju dece školskog uzrasta.

123456. . .1339
Volvo XC40 (2018)
Slika nedelje