AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nemate garažu? Ne brinite, ovo je zaštita za vaš automobil (VIDEO)

Nemate garažu? Ne brinite, ovo je zaštita za vaš automobil (VIDEO)

Internet je prepun originalnih ideja, ali malo toga je funkcionalno i praktično. Start-up projekat Lanmodo ispunjava sve kriterijume. Pogledajte prvu garažu koja može da stane u prtljažnik vašeg automobila...

Lanmdo je specijalna vrsta šatora, koji je dizajniran da zaštiti vaš automobil od različitih vremenskih pojava. Cela instalacija traje pola minuta, a fiksira se preko vakumske trake na krov automobila. Šatorom se može manipulisati preko daljinskog upravljača, u zavisnosti od vremenskih prilika.


Konstrukcija je napravljena od čvrstog fiberglasa, koja treba da izdrži različite vremenske uslove. Sve površine su dobile specijalni premaz, kako bi se sprečilo grebanje laka automobila. Proizvođač navodi, da ovaj "šator" treba da zaštiti automobil od prašine, ptica, grada, kiše i snega. Takođe, u situacijama kada je temperatura vazduha visoka, specijalni materijali utiču na smanjenje toplote i sunčivih zraka koji dolaze do automobila.


Akumulator koji je integrisan u sistem, služi za manipulaciju šatorom, ali može poslužiti i kao izvor energije, za osvetlenje ili punjenje telefona.


VIDEO:



Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje