AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Alfa Romeo Giulia (2015): procurela prva fotografija, premijera danas

Alfa Romeo Giulia (2015): procurela prva fotografija, premijera danas

Nova Alfa Romeo želi da konkurise luksuznim modelima srednje klase, kao što su Mercedes-Benz C-Klasa, Audi A4, Lexus IS... Automobil će svetskoj javnosti biti predstavljen već danas, na izložbi Expo u Milanu a na internet je "procurela" prva fotografija. Da li vam se dopada?

Kao što smo očekivali, Alfa Romeo Giulia je kompaktnija i kraća od modela Maserati Ghibli. Pod kodnom oznakom Tipo 952 krije se nova tehnika, sa platformom Giorgio, što znači da će automobil imati standardan sistem pogona na sve točkove, a uz doplatu će moći da se dobije i 4x4 sistem pogona. 

Pod "haubom" će se pojaviti 4-cilindarski i 6-cilindarski motori, čija specifikacija će biti poznata danas. Alfa Romeo će novi model predstaviti u Milanu, na izložbi Expo, na dan proslave 105. rođendana ove marke. Naravno, za ovu priliku će biti predstavljena u verziji Quadrifoglio Verde.


Automagazin.rs

Potpuno nova Toyota RAV4 na srpskom tržištu

Potpuno nova Toyota RAV4 na srpskom tržištu

Početno interesovanje za novim SUV modelom Toyote, prevazilazi sva očekivanja. Osim atraktivnog dizajna, bogate opreme i tradicionalnog kvaliteta, peta generacija RAV4 ističe se izuzetnim voznim karakteristikama, vrhunskom sigurnošću i ekonomičnošću, kakva se do nedavno nije mogla ni zamisliti u ovoj klasi.

123456. . .1402
Ford Focus ST (2020)
Slika nedelje