AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Alfa Romeo Giulia (2015): procurela prva fotografija, premijera danas

Alfa Romeo Giulia (2015): procurela prva fotografija, premijera danas

Nova Alfa Romeo želi da konkurise luksuznim modelima srednje klase, kao što su Mercedes-Benz C-Klasa, Audi A4, Lexus IS... Automobil će svetskoj javnosti biti predstavljen već danas, na izložbi Expo u Milanu a na internet je "procurela" prva fotografija. Da li vam se dopada?

Kao što smo očekivali, Alfa Romeo Giulia je kompaktnija i kraća od modela Maserati Ghibli. Pod kodnom oznakom Tipo 952 krije se nova tehnika, sa platformom Giorgio, što znači da će automobil imati standardan sistem pogona na sve točkove, a uz doplatu će moći da se dobije i 4x4 sistem pogona. 

Pod "haubom" će se pojaviti 4-cilindarski i 6-cilindarski motori, čija specifikacija će biti poznata danas. Alfa Romeo će novi model predstaviti u Milanu, na izložbi Expo, na dan proslave 105. rođendana ove marke. Naravno, za ovu priliku će biti predstavljena u verziji Quadrifoglio Verde.


Automagazin.rs

Toyotine premijere u Šangaju - Toyota ubrzava elektrifikaciju

Toyotine premijere u Šangaju - Toyota ubrzava elektrifikaciju

Toyota planira da tokom prve polovine 2020. na globalnom nivou u ponudu uvede više od 10 modela koje pokreće struja iz akumulatora i stalno se kreće napred u popularizaciji elektrifikovanih vozila, postavljajući cilj prodaje više od 5,5 miliona elektrifikovanih vozila na globalnom nivou do 2030. godine...

123456. . .1412
 Volkswagen ID. ROOMZZ
Slika nedelje