AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Sajam automobila u Beogradu 2013 - AMSS

Sajam automobila u Beogradu 2013 - AMSS

Auto-moto savez Srbije predstavlja svoje aktivnosti u hali 4 na beogradskom Sajmu automobila koji se održava od 22. do 31. marta. Prezentacija  AMSS posvećena je unapređenju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, a posebno najmlađih, za koje smo pripremili potpuno novi mobilni poligon sa saobraćajnom signalizacijom.

Deca će biti u prilici da poligonom provozaju bicikle, sa kompletnom zaštitnom opremom i upoznaju se sa osnovnim saobraćajnim pravilima i znakovima. Predviđeno je da ovakav  pokretni poligon, značajno većih dimenzija i sa više elemenata, ubuduće bude korišćen za takmičenja "Šta znaš o saobraćaju", kao i za edukaciju najmlađih u predškolskim i školskim ustanovama.

Na štandu AMSS mališani, zajedno sa roditeljima, mogu da provere i svoja teorijska znanja  rešavanjem testova, a na raspolaganju im je i kreativna radionica na temu saobraćaja. Najuspešnije očekuju prigodni pokloni.

Pripremljeni su specijalni popusti za sve vozače koji u vreme održavanja ovogodišnjeg Salona automobila odluče da se učlane u AMSS i tako sebi obezbede pomoć na putu u Srbiji i Evropi, kao i veliki broj popusta i ušteda. Cena za sve pakete usluga je 30% niža, pa tako osnovna kartica košta 420 dinara, a super članska kartica, simboličnih 1400 dinara na godišnjem nivou. Sve one koji, u vreme održavanja Sajma automobila, postanu članovi najveće nacionalne organizacije automobilista očekuju i poklon kuponi s kojima će moći da ostvare popust od 10% na sve usluge u lancu auto servisa Tyre+, kao i 5%  popusta na kupovinu auto delova i opreme iz njihovog asortimana.

Sajam automobila u Beogradu 2013 - AMSS

AMS Osiguranje daje promotivni popust od 10% za kasko osiguranje vozila koje uključuje i poklon člansku karticu AMSS. Zainteresovani posetioci našeg štanda moći će da se informišu o potpuno novom proizvodu KASKO LIGHT, kao i o ostalim atraktivnim ponudama AMS Osiguranja. Budući vozači mogu da nabave najnovije izdanje interaktivnog priručnika za pripremu i polaganje vozačkog ispita - „Vozač“, uz sajamski popust od 15%.

Na štandu AMSS organizuje se i prikupljanje potpisa podrške svetskoj kampanji "Koračajmo bezbedno" čiji je cilj unapređenje bezbednosti pešaka kao najugroženije kategorije učesnika u saobraćaju. Ova AMSS akcija je deo globalnog projekta „Decenija bezbednosti u saobraćaju“.

AMSS

Car of the Year 2020 - Toyota Corolla u finalu

Car of the Year 2020 - Toyota Corolla u finalu

Corolla je za kratko vreme ostvarila veliki uspeh na tržištu, a njen kvalitet prepoznao je i međunarodni novinarski žiri izbora za „Automobil godine“ u Evropi koji je Toyotin model C segmenta tržišta svrstao u red glavnih kandidata za ovu laskavu titulu...

Kia XCeed osvojio prestižnu nagradu „Zlatni volan“

Kia XCeed osvojio prestižnu nagradu „Zlatni volan“

Novi krosover primio priznanje za „najbolji auto za manje od 35.000 EUR“  Kijin novi urbani krosover XCeed nedavno je primio priznanje Zlatni volan (Das Goldene Lenkrad) koje se najčešće naziva najvažnijom nemačkom automobilskom nagradom...

Lotus Evija prvi put u akciji (VIDEO)

Lotus Evija prvi put u akciji (VIDEO)

Prvi put, Lotus nam je omogućio da pogledamo prototip modela Lotus Evija u pokretu. Prototip sa brojem 2 testira se u uslovima visokih brzina, a serijska produkcija kreće uskoro...

Novi diler Citroen vozila na Novom Beogradu - Autopromet

Novi diler Citroen vozila na Novom Beogradu - Autopromet

Kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila i rezervnih delova, proširila je svoju dilersku mrežu na teritoriju Novog Beograda. Sada kupci Citroën vozila mogu pogledati vozila ili obaviti test vožnju i na novoj lokaciji u ulici Autoput br.5 u salonu kompanije Autopromet...

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje