AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Bugatti Veyron ostao bez goriva - sipali iz balona (foto)

Bugatti Veyron ostao bez goriva - sipali iz balona (foto)

Vlasnik automobila Bugatti Veyron imao je tu nesreću, da mu nestane goriva u ovom skupocenom i ultra-sportskom modelu. Incident se dogodio u glavnom i najvećem gradu Libana - Bejrutu, a prolaznici su fotografisali...

Pogledajte vest: Justin Bieber ima novi auto - Bugatti Veyron Grand Sport.

 

Pokazivač goriva u modelu Bugatti Veyron sigurno je hiper-aktivan, s obzirom da ga pokreće W16 motor zapremine 8.0 litara, opremljen sa četiri turbopunjača, koji razvija maksimalnu snagu preko 1.000 konjskih snaga. U takvom automobilu, vozač mora često da gleda na pokazivač nivoa goriva, kako ne bi došao u ovu situaciju.

Pogledajte vest: Nepažljivi vozač u Austriji slupao Bugatti Veyron + FOTO.

 

Veyron mora da se zaustavlja na benzinskoj pumpi osam puta više od običnog automobila. Teoretski, ukoliko bi ga vozili 400 km/h, potrošio bi kompletan rezervoar kapaciteta 100 litara za samo 15 minuta. Bugatti kaže da Veyron troši 17 litara na otvorenom putu, a 29 l/100 km u gradskim uslovima. Kada se vozi maksimalnom brzinom, Veyron troši 78 l/100 km, ili 5,3 litra po minutu.

Source: 4wheelsnews.com

Pretpremijera BMW Serije 3 u Beogradu (FOTO)

Pretpremijera BMW Serije 3 u Beogradu (FOTO)

U Beogradu predstavljen jedan od najpoželjnijih automobila BMW game – BMW Serije 3. Ovaj model prodat je u više od 15 miliona primeraka širom sveta i u svojoj sedmoj generaciji stiže na naše tržište početkom naredne godine...

Euro Sumar: Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

Euro Sumar: Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

Potencijalnim kupcima, koji su se već odlučili za kupovinu Suzuki automobila, a očekuju eventualne popuste tokom tradicionalnog prolećnog sajma u Beogradu, uvoznik i serviser automobila i motocikala ove marke, beogradski Euro Sumar, poručuje da je sada pravi trenutak da realizuju svoje namere.

123456. . .1394
Audi e-tron
Slika nedelje