AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Pažljivo za vreme uskršnjih praznika!

Pažljivo za vreme uskršnjih praznika!

Dok se građani širom Republike Srbije pripremaju da obeleže uskršnje praznike, Agencija za bezbednost saobraćaja poziva vozače na oprez u saobraćaju! Kao i prethodnih nekoliko godina, i ove godine očekuje se pojačan saobraćaj u danima pre i nakon Uskrsa, pa stoga apelujemo na vozače za strpljenje i poštovanje ostalih učesnika u saobraćaju.

Naime, zbog velikog broja građana koji putuju u različite delove zemlje da bi obeležili praznik u krugu najmilijih, stvaranje gužvi na putevima je gotovo neizbežno, te je neophodno da se vozači pripreme za ovakve uslove saobraćaja i da ne dozvole da na putu izgube strpljenje i koncentraciju. Pored toga, veliki broj stranih državljana ovih dana tranzitira kroz Srbiju, pa na naplatnim rampama, kao i ukrštanjima prometnih puteva možemo očekivati povećan broj vozila i zastoje u saobraćaju.

Ističemo da je poštovanje propisa, pre svega onih koji se tiču brzine kretanja, preticanja i izvođenja drugih radnji vozilom na putu i nekonzumiranja alkohola, preduslov za pravilno učešće u saobraćaju, dok korišćenje sigurnosnog pojasa uz obavezu predstavlja i deo saobraćajne kulture jednog naroda.

Želimo vam srećne predstojeće praznike i da se bezbedno prevezete do planiranih destinacija! Provedimo ih tako da niko ne bude tužan.

Agencija za bezbednost saobraćaja

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje